Jeg er også "En skadet fugl på livets brukne gren"...

Det har vært lite (ingen) aktivitet av meg her inne de siste månedene. Jeg vet ikke helt hva jeg har av interessant å fortelle om. Hverken  til dere eller meg selv... Det skjer "på en måte" MYE i livet mitt, men det er ikke akkurat noe å fortelle om - selv om jeg har skrevet litt på Facebook for  å holde venner oppdatert.

 

Jeg har likevell lovet en kort oppdatering her inne:

 

I begynnelsen av november måtte jeg operere ut en "golfball" fra hodet igjen (etter 2 år siden forrige gang (første)). Den var kommet fort tilbake. Noe den ikke skulle! Operasjonen gikk fint og formen var heldigvis fortere i "orden" enn forrige gang.  Og heldigvis har Jørgen kunne "tatt seg fri" fra jobb og vært hjemme til William og meg siden da. Etter operasjonen fant de ut at "golfballen" denne gangen var litt mer ondartet enn hva de trodde første gang - så derfor ble det konkludert med at jeg trenger cellegift og stråling i hodet for å prøve å bli kvitt dette for godt...

 

 5 uker etter operasjonen begynte jeg med stråling og cellegift 5 dager i 6 uker og har nå begynt på uke 5 og er STRAKS ferdig! Altså kommet til 6 x igjen - og det er NEDTELLING!

 

 

Underveis har legene forberedet meg på å miste håret på 3 store punkter i hodet. Der hvor det stråles. Og det merker jeg godt disse dager... Fikk advarselen tidlig og var ute og kjøpte parykk før jeg begynte å miste. Noe jeg selvfølgelig ikke gleder meg til å begynne å bruke. MEN er allikevel lettet over å kunne beholde vipper og bryn siden det ikke er cellegiften som tar håret av meg (kun det strålene treffer i hodet). 

 

 

♥♥♥

Sånn ligger det altså ann med denne nybakte mammaen til William (6,5 mnd) for tiden...

 

 

Stor klem Hege ♥

 


9 kommentarer

Eli

06.01.2011 kl.21:06

Omtrent uten ord akkurat nå, Hege.. håper du vet hvor tøff vi synes du er. Du er en motivator for utrolig mange - enten vi går igjennom tøffe opplevelser eller har "vanlige hverdager". Tøft at du legger ut bilder, jeg har jo liksom dannet meg mitt eget bilde i hodet mitt om hvordan det ser ut når får strålebehandling. Nå skal golfballen bort for alltid!! :-) Lykke til med de siste behandlingene! Klem fra meg :-)

Tonje

06.01.2011 kl.21:23

Tøffeste Hege jeg veit om, har savnet litt oppdatering på bloggen din, men du har vel nok å tenke på vil jeg tro.

Du bare så utrolig nydelig du :-) Stor klem og maaaaasse tanker.

Trude P

06.01.2011 kl.21:33

Syns du er kjempetøff, Hege. At du klarer å dele dette på den "fine" (i mangel av bedre ord) måten du gjør og klarer å holde humøret oppe står det respekt av. Er så glad for at jeg fikk jobbe med deg så lenge som jeg gjorde og ut i fra slik jeg kjenner deg fra den gangen, vet at du kommer deg igjennom dette. For du er den tøffeste og snilleste jenta jeg vet om, så det så! :-)

Mona

07.01.2011 kl.12:06

Kjaere deg,

fant bloggen din i dag etter aa ha surfa paa "Banglamarie"sin blogg.Selv om jeg ikke kjenner deg,vil jeg gi deg de varmeste klemmer og varme tanker,vet ikke hva jeg skal skrive..ord blir fattige..haaper at du snart blir bedre og friskere.Det maa vere kjempehardt.

Take care

Anne Karin

09.01.2011 kl.15:25

Det er helt utrolig hvor mye du har vært igjennom. Og ufattelig at et menneske skal tåle så mye! God bedring til deg Hege og håper du går en god sommer imøte hvor du får kose deg masse med din lille familie :)

Linda

13.01.2011 kl.09:11

Bare to dager igjen Hege!!

Skjønner det har vært tøft, men nå er det virkelig en ende på det.

Mange klemmer fra meg:)

Alven

16.01.2011 kl.11:24

Hei kjære du :-)

Har tenkt så utrolig mye på deg...sendt deg mange healende tanker :-)

Synes du er utrolig tøff!!! stå på og snart er dette over :-) Og du kan bare nyte din herlige sønn og mann :-)

Ta vare på øyeblikkene :-)

Mange klemmer fra meg

MiaNostalgia

22.01.2011 kl.14:11

Hei Hege, Jeg fulgte den fine bloggen din i fjor, men har hatt en pause fra bloggingen i 9 måneder. Nå oppdaterte jeg meg akkurat på de siste månedenes innlegg fra deg og ser at det har skjedd store ting i livet ditt... Først av alt er det utrolig koselig å lese at du og Jørgen har blitt foreldre!Gratulerer så mye med den nydelige sønnen dere har fått! Det er fantastisk å få bli mamma! :-)

Jeg ser dessverre også at du nok en gang har måttet gå gjennom nok en tøff operasjon. Skjønner at dette må være veldig vanskelig for deg og familien din, men jeg beundrer styrken din og at du klarer å formidle dette på en så "fin" måte. Jeg vil ønske deg alt godt, og tro og håpe at denne gangen blir du varig frisk. Du SKAL gå en fin vår og sommer i møte, sammen med den fine familien din. Ta vare på deg selv. Klem

Maria

28.01.2011 kl.20:36

Stå på!! Heier på deg :))

Skriv en ny kommentar

Frk. Hjertelig...

Frk. Hjertelig...

35, Oslo

Jeg er Kristiansunds jente, men bor i Oslo og kommer nok til å gjøre det... Her drømmer jeg og tømmer hodet for ting som opptar meg. Det kan fort bli overvekt av interiør, shopping og reise... men plutselig så vandrer tankene rundt til alskens hverdangs gleder og frustrasjoner... Takk for at du tittet innom - du er hjertelig velkommen tilbake! Send gjerne mail: Frk.Hjertelig@gmail.com

Kategorier

Arkiv


Min gjesteblogger og "lillesøster"

cath
Min kjæreste Jørgen

jrgen roma

jrgen 07

Min LilleBjørn & kjæresten Silje

lillebjrnMin NYDELIGE mamma Unni

mamma
Min nevø Tobian og min pappa Asbjørn - stråler...

pappa


Min snille svigerinne Jorunn

jorunn


Meg og min fantastiske storebror Tony

tony og hege


Lille nevø Jonatan - eller Tott om du vil

jonatanPriser jeg er kry for at jeg har fått...

pris 3 og 4

bilde1

pris 2

award1
hits