Dåp...

Jeg synes DÅP var den PERFEKT mulighet til å samle familien. Williams nærmeste familie. Hans foreldre, besteforeldre, onkler, tanter og søskenbarn var samlet. Bare de aller nermeste og det var kjempe GODT å ha alle hjemme hos oss!

 ♥♥♥

 

Siden vi har flyttet ut av byen og inn i hus - har vi endelig plass til å samle hele familien hjemme hos oss selv. Og ikke nok med det! Vi er også så heldige at vi fikk hjelp til det meste - så det ble lite "jobb" for Jørgen og meg.

Alle hjalp til!

Jeg ville servere en av mine favoritter til middag. BACALAO! Og så heldig som jeg er fikk jeg pappa og Tony til å lage en stor kjele med bacalao hver. Og det var NYDELIG!

Og kaker ble bakt av besteforeldre, tanter og søskenbarn. Selv kunne jeg kose meg med oppdekking og dekorering av langbordet dagen før - og jaggu hjalp alle til med opprydding når "festen" var over - så DÅP med VÅR FAMILIE som gjester, anbefales på det sterkeste;)

 

 

Tusen takk alle sammen!

♥♥♥

Min Skatt, William, var NYDELIG i dåpkjolen som bestemoren og oldefaren (min mamma og bestefar) også har blitt døpt i. Dåpskjole som har vært brukt i over 100 år...Jeg synes dåp i kirken var HØYTIDLIG, KOSELIG og RIKTIG - så får William selv bestemme om han skal konfirmeres eller ikke når den dagen kommer...

♥♥♥

 

Klem Frk. Hjertelig ♥ 


6 kommentarer

tante Bente

16.10.2010 kl.11:17

Når jeg ser dette lille vidunderet rett i øynene ser jeg han er kjent for meg. men ellers er jo dette en liten Loengkloning. Til farfar og pappas store glede tenker jeg. Jeg har fått refferat både fra mormor, farmor og farfar og deg, og skjønner at dette ble en helt perfekt dag. med masse gode minner til senere. Heldige lille tassen som har så stor oppegående familie. Ønsker dere en trivelig helg. Klem fra tante.

17.10.2010 kl.13:42

Hege-mor hadde stått for all pynting av bord og ellers..Jeg passet mest William, heldige meg..Det var en vellykkket dag med så mange koselige personer..Lille William stor koset seg i hendene til alle..Jørgen sin familie har vi jo vært sammen med før og vi kan virkelig kose oss sammen. Herlig gjeng.. Takk for en kjempe dag Hege,Jørgen og William som var helt KONGE den dagen<3<3<3

18.10.2010 kl.12:15

Nydelig bilde av William:-)

Linda

20.10.2010 kl.12:03

Åh, så søt William er. Ser ut som en liten Lord William:)

Og bordet var ikke uventet utrolig fint pyntet!!

Savner deg masse og håper jeg snart får se William igjen. Faktisk ikke SÅ lik pappaen sin lengre som han var. Leppene hans ser ut som det nydelige hjertet.

Klem fra Linda

Alven

22.10.2010 kl.13:20

Hei :-)

Så nydelig gutt dere har!!! helt herlig :-) Og for en vakker kjole :-) Spesiellt når den i tilegg har gått i arv :-)

Fint dekket bord også :-) Heldige dere er som har hverandre :-)

Ønsker deg en flott helg :-)

Trude

03.11.2010 kl.20:42

For et utrolig vakkert bord, flink du! Og for et vakkert barn da gitt :-)

Skriv en ny kommentar

Frk. Hjertelig...

Frk. Hjertelig...

35, Oslo

Jeg er Kristiansunds jente, men bor i Oslo og kommer nok til å gjøre det... Her drømmer jeg og tømmer hodet for ting som opptar meg. Det kan fort bli overvekt av interiør, shopping og reise... men plutselig så vandrer tankene rundt til alskens hverdangs gleder og frustrasjoner... Takk for at du tittet innom - du er hjertelig velkommen tilbake! Send gjerne mail: Frk.Hjertelig@gmail.com

Kategorier

Arkiv


Min gjesteblogger og "lillesøster"

cath
Min kjæreste Jørgen

jrgen roma

jrgen 07

Min LilleBjørn & kjæresten Silje

lillebjrnMin NYDELIGE mamma Unni

mamma
Min nevø Tobian og min pappa Asbjørn - stråler...

pappa


Min snille svigerinne Jorunn

jorunn


Meg og min fantastiske storebror Tony

tony og hege


Lille nevø Jonatan - eller Tott om du vil

jonatanPriser jeg er kry for at jeg har fått...

pris 3 og 4

bilde1

pris 2

award1
hits