Home & Cottage...

Jeg, som tidligere i dag skrev at mitt engasjement her inne var lite for tiden, ble brått engasjert i en interiør-konkurranse.

Butikken jeg har kjøpt mest interiør på det siste året, Home & Cottage, etterlyser bilder av det som er kjøpt hos dem og jeg fikk lyst til å vise fram noe av alt det fine jeg har kjøpt...

Det skal sies at jeg OFTE bare titter innom hos Home & Cottage. Går rundt, blir fristet og inspirert. Har du ikke vært innom noen av butikkene i den "nye" kjeden (som sprer seg rundt i Norge nå) så BØR du gjøre det. OG kose deg!


Tilbake til konkurransen - hva skulle jeg vise fram?


Jeg måtte ta runden i huset og vurdere. Skal jeg vise fram sofaene jeg har kjøpt på H&C? Reinskinnene av kalv? Lyktene? Putene? Teppene? Eller vitrineskapet?

Til slutt bestemte jeg meg for å ta det siste jeg kjøpte - som jeg er VELDIG fornøyd med: VITRINESKAPET.

Hva synes du - er det ikke KJEMPE FINT?

♥♥♥Frk. Hjertelig ♥ 
3 kommentarer

Stine - <3

19.07.2010 kl.22:15

kjempe fint! går ofte der jeg også, men synes det er litt dyrt da..

Home&Cottage

19.07.2010 kl.22:21

Så hyggelig at du vil være med i konkurransen - og at du skriver så mange fine ord! Hyggelig at du trives i butikkene våre - et av målene våre er at folk skal kunne ta turen innom bare for å hente inspirasjon, så det er hyggelig at du sier nettopp dette! Lykke til i konkurransen!

Bella

05.08.2010 kl.13:13

Så fint du har det:)

Er som deg med Home&Cottage, må alltid innom når jeg er på senteret, enten for inspirasjon, handle små eller store ting enten til meg selv eller som påskjønnelse til noen jeg syns fortjener det:)

Ha en fortsatt flott august:)

Skriv en ny kommentar

Frk. Hjertelig...

Frk. Hjertelig...

35, Oslo

Jeg er Kristiansunds jente, men bor i Oslo og kommer nok til å gjøre det... Her drømmer jeg og tømmer hodet for ting som opptar meg. Det kan fort bli overvekt av interiør, shopping og reise... men plutselig så vandrer tankene rundt til alskens hverdangs gleder og frustrasjoner... Takk for at du tittet innom - du er hjertelig velkommen tilbake! Send gjerne mail: Frk.Hjertelig@gmail.com

Kategorier

Arkiv


Min gjesteblogger og "lillesøster"

cath
Min kjæreste Jørgen

jrgen roma

jrgen 07

Min LilleBjørn & kjæresten Silje

lillebjrnMin NYDELIGE mamma Unni

mamma
Min nevø Tobian og min pappa Asbjørn - stråler...

pappa


Min snille svigerinne Jorunn

jorunn


Meg og min fantastiske storebror Tony

tony og hege


Lille nevø Jonatan - eller Tott om du vil

jonatanPriser jeg er kry for at jeg har fått...

pris 3 og 4

bilde1

pris 2

award1
hits