Drømmer om kunst på veggene...

Nå drømmer jeg om å ha mulighet til å fylle veggene mine med KUNST - flotte bilder fra flere kunstnere.Slikt noe koster så mye at jeg må være helt sikker på at jeg vil LIKE bildene LENGE før jeg bruker så mye penger (og "investerer") på kunst.

Dessverre har jeg innsett at bildene jeg har DRØMT om, de siste årene,  kommer jeg ALDRI til å ta meg råd til - bildene til Elisabeth Werp.
 
Hennes bilder falt jeg for fra første stund, men følte litt på at de fort kunne være litt dystre og "skumle" - men på lørdag så jeg to av hennes bilder i lysere farger og de var PERFEKTE!

Jeg kommer nok aldri til å kjøpe et maleri til 30 - 80.000, men jeg kan jo drømme...


♥♥♥

Jeg var også innom Galleri Haraldsen  på Frogner som hadde ny, lys og herlig utstilling på lørdag - her var det flere fristelser. Jeg trodde ikke jeg skulle finne noe fra Geir Sletten som jeg falt pladask for, men faktisk så gjorde jeg det...
OVER: Disse to øverste bildene var NYDELIGE og her er prisene også snille - kanskje det er med et av dem jeg skal begynne?

♥♥♥

Tidligere har jeg vært inne på ILONA som jeg møtte flere søndager på Grünerløkka - jeg har enda ikke kjøpt noe av henne, men jeg er ikke over lysten der heller.

♥♥♥

Også har jeg, som jeg nevnte før helgen, to favoritter hos Anja.


Jeg har bestemt meg for å spare til et bilde eller to - det er bare så vanskelig å bestemme seg når det gjelder KUNST - jeg MÅ virkelig LIKE dem LENGE!Kunst jakter Frk. Hjertelig♥


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Frk. Hjertelig...

Frk. Hjertelig...

35, Oslo

Jeg er Kristiansunds jente, men bor i Oslo og kommer nok til å gjøre det... Her drømmer jeg og tømmer hodet for ting som opptar meg. Det kan fort bli overvekt av interiør, shopping og reise... men plutselig så vandrer tankene rundt til alskens hverdangs gleder og frustrasjoner... Takk for at du tittet innom - du er hjertelig velkommen tilbake! Send gjerne mail: Frk.Hjertelig@gmail.com

Kategorier

Arkiv


Min gjesteblogger og "lillesøster"

cath
Min kjæreste Jørgen

jrgen roma

jrgen 07

Min LilleBjørn & kjæresten Silje

lillebjrnMin NYDELIGE mamma Unni

mamma
Min nevø Tobian og min pappa Asbjørn - stråler...

pappa


Min snille svigerinne Jorunn

jorunn


Meg og min fantastiske storebror Tony

tony og hege


Lille nevø Jonatan - eller Tott om du vil

jonatanPriser jeg er kry for at jeg har fått...

pris 3 og 4

bilde1

pris 2

award1
hits