Rolig helg...for oss...

I helga har vi bare slappet av og ikke stresset med noe - mens disse flittige guttene, fra Trippel Miljø Service AS, har stått på og slipt gulvet i hele huset vårtOg vi har bare kost oss, spionert litt på dem, vært sammen med venner, trent på SATS, gått turer og nytt det nye nabolaget vårt på Høvik.
Må si det var VAKKERT på Høvik i dag!♥♥♥
Så avsluttet vi søndagen med middag på Frognersetera (rømmegrøt):)

Til neste helg FLYTTER vi inn - så da har vi en del sjauing på gang.


♥♥♥

Klem Frk. Hjertelig♥


4 kommentarer

11.01.2010 kl.09:06

Så søte dere er:-)

Klem fra Cathrine:-)

Phi

11.01.2010 kl.09:16

Kor deilig :-)

Spent på å høre hvordan det går !!

Og du må sende den nye adressen din på sms t meg :-)

stor klem,hils Jørgen masse :-)

Cecilie

11.01.2010 kl.09:44

Så fine bilder! :-)

Ha en fortsatt fin dag! :-)

MiaNostalgia

11.01.2010 kl.12:21

Høres ut som en deilig helg.

Angående innlegget under, så er jeg helt enig. Drømmehjerte er en sterk bok som også fikk frem mange av de samme følelsene som hos deg. Jeg leste boka da jeg var på Cuba for ca et år siden, og gråt flere ganger av det som var skrevet. Føltes ekstra spesielt å befinne seg på steder som var omtalt i boka, og tenkte tilbake til hvordan det var på den tiden boken omhandler.

Jeg hadde drømt om å dra til Cuba i mer enn 10 år og kan anbefale å dra dit. MEN man bør være forberedt på at det er et veldig spesielt land å være turist i... Jeg har reist en del både i Europa, USA, Kina, Sør- og Mellom-Amerika + Afrika, men Cuba er likevel et et land som gjør sterkt inntrykk (iallefall dersom man ikke kun oppholder seg på avlukkede turistområder). Det er spennende og vakkert, man har store kontraster mellom rike (turister) og mer eller mindre fattige (lokalbefolkning) som det er vanskelig å bli helt forberedt på.

Cuba er virkelig et land det er umulig å ikke bli påvirket av både på godt og vondt, og som jeg definitivt ønsker å dra tilbake. Et tips hvis dere skal dra - lær dere litt spansk først - da vil dere sannsynligvis få bedre utbytte av oppholdet.

Drøm videre - og ønsker deg en fin uke.

Skriv en ny kommentar

Frk. Hjertelig...

Frk. Hjertelig...

35, Oslo

Jeg er Kristiansunds jente, men bor i Oslo og kommer nok til å gjøre det... Her drømmer jeg og tømmer hodet for ting som opptar meg. Det kan fort bli overvekt av interiør, shopping og reise... men plutselig så vandrer tankene rundt til alskens hverdangs gleder og frustrasjoner... Takk for at du tittet innom - du er hjertelig velkommen tilbake! Send gjerne mail: Frk.Hjertelig@gmail.com

Kategorier

Arkiv


Min gjesteblogger og "lillesøster"

cath
Min kjæreste Jørgen

jrgen roma

jrgen 07

Min LilleBjørn & kjæresten Silje

lillebjrnMin NYDELIGE mamma Unni

mamma
Min nevø Tobian og min pappa Asbjørn - stråler...

pappa


Min snille svigerinne Jorunn

jorunn


Meg og min fantastiske storebror Tony

tony og hege


Lille nevø Jonatan - eller Tott om du vil

jonatanPriser jeg er kry for at jeg har fått...

pris 3 og 4

bilde1

pris 2

award1
hits