Nevrokirurgisk poliklinikk...

Da er jeg friskemeldt! Det er snart et halvt år siden jeg opererte hodet... Det er merkelig at det er så LENGE siden men også at jeg "nylig" opererte ut en stor svulst av hodet... tok bort en "golfball" fra hjernen...

(Titt innom her om du vil se hvordan jeg så ut like etter operasjonen: http://hjertelig.blogg.no/1227461685_ubeskrivelig_bortskje.html)

Jeg har lenge følt meg heldig - alt har gått så bra. Jeg greier faktisk å konkludere med at når alt går så bra som det har gjort for meg, så har man godt av en slik litt skummel erfaring.

Jeg har helt sikkert sagt det før, så nå gjentar jeg meg selv igjen, men etter en slik "opplevelse" setter man litt mer pris på små ting. Ting man tar som en selvfølge vanligvis. DET har jeg godt av! Det går nok dessverre fort over... men jeg håper at jeg lenge greier å hente fram den følelsen igjen.


nevrok 

På torsdag var jeg inne og snakket med min nevrokirurgiske operasjons lege, Kåre Ekseth. HAN er helt fantastisk! Jeg skulle fortsatt ønske jeg hadde tatt en like spennende og kunnskapsrik utdannelse som ham... Tenk at han redder liv hver dag!

operasjonslege

Det eneste skumle han fortalte nå var at han hadde "kranglet" med de som tok prøver av "golfballen" min. For de påsto i lang tid at den var skikkelig ondartet. Ballen i hodet mitt! Noe Kåre, som hadde plukket den ut, ikke ville tro, for han mente at  den er midt på treet. Litt slem men også litt snill. Til slutt konkluderte de med at MIN LEGE har rett!

Nå skal de følge med hodet mitt i all framtid, men forhåpentligvis trengs det ikke åpnes igjen på MANGE år... Og hvem vet hvor mye ny vitenskap som kommer før "golfballen" dukker opp igjen!!

Nei - nå kan jeg ikke annet enn å være LYKKELIG over at jeg er FRISK ♥


♥♥♥

Håper de aller fleste er like heldige som meg!


Stor klem fra Frk. Hjertelig♥


8 kommentarer

Marie

11.05.2009 kl.20:32

Så fantastisk!!!Gratulerer :)

Eli

11.05.2009 kl.20:58

Så utrolig bra å høre at ting ser bra ut, Hege! Jeg er veldig glad på dine vegne :) Alle bør forresten sette ting i litt annet perspektiv innimellom for å se hvor bra vi egentlig har det. Ha en fin kveld! Klem fra meg

Lillesøster

12.05.2009 kl.08:29

Jeg hadde vel aldri trodd noe annet enn at du skulle bli frisk, men likevel var nok det beste å få det bekreftet av din egen lege.Jeg er så vanvittig glad for at du er friskmeldt:-)klem Dr.Kanck-Vårdal.

Phi

12.05.2009 kl.11:16

Oh! Lettelse!!Store klemmer fra Storesøster i Baillby'n

Hanne

12.05.2009 kl.15:13

Herlig!!! :-D

Frk. Hjertelig

12.05.2009 kl.22:41

Jeg er ikke bare FRISK jeg er også skikkelig BORTSKJEMT med HERLIGE VENNER og FANTASTISK FAMILIE!!!Lykkelige Hege

Alven

13.05.2009 kl.00:52

Hei :-)Så herlig å lese! Bra du er frisk og gleder deg over det :-) Håper nevrokirurgen som skal operere Gabriel er like flink som din var :-)Ha en godnatt :-)klem

Stine

13.05.2009 kl.22:04

Så fantastisk at det har gått bra med deg:)Så morsomt at du kjenner Espen da, skal hilse til han neste gang jeg prater med han:)

Skriv en ny kommentar

Frk. Hjertelig...

Frk. Hjertelig...

35, Oslo

Jeg er Kristiansunds jente, men bor i Oslo og kommer nok til å gjøre det... Her drømmer jeg og tømmer hodet for ting som opptar meg. Det kan fort bli overvekt av interiør, shopping og reise... men plutselig så vandrer tankene rundt til alskens hverdangs gleder og frustrasjoner... Takk for at du tittet innom - du er hjertelig velkommen tilbake! Send gjerne mail: Frk.Hjertelig@gmail.com

Kategorier

Arkiv


Min gjesteblogger og "lillesøster"

cath
Min kjæreste Jørgen

jrgen roma

jrgen 07

Min LilleBjørn & kjæresten Silje

lillebjrnMin NYDELIGE mamma Unni

mamma
Min nevø Tobian og min pappa Asbjørn - stråler...

pappa


Min snille svigerinne Jorunn

jorunn


Meg og min fantastiske storebror Tony

tony og hege


Lille nevø Jonatan - eller Tott om du vil

jonatanPriser jeg er kry for at jeg har fått...

pris 3 og 4

bilde1

pris 2

award1
hits