Vi følger Påske"reglene"...

Påsken har en del "regler"! Man SKAL på hytta, man skal gå langrennturere, man skal spise Kvikklunsj, man skal grille på skituren, man skal spille kortspill om kveldene, man SKAL lese bøker og man MÅ kose seg!
 
Vi har gjort ALT!

psken09 013


Det er langt å kjøre fra Oslo til Grong i Nord-Trøndelag, men Påsken er heldigvis så lang at vi faktisk kan ta en lengre biltur uten at alt føles travelt og hektisk...


psken09 006


Da vi kom opp på Loeng-hytta var været grått og regntungt så vi fikk ryddet oss inn i hytta, vasket litt, FYRT i peisen og gjort det koselig rundt oss...


Og morgenen etter våknet vi til blå himmel og STRÅLENDE SOL!


psken09 041

psken09 038  psken09 040


Da bar det selvfølglig ut på langrennstur! Gutta måtte gjøre klar skiene - slik er det bare... Skal de ha oss med på tur må de gjøre en innsats for å friste oss med. Selv om SOLEN hjelper dem et stykke på vei, til å få oss damene med på tur, må de stå litt på.


psken09 056


Jeg, som ikke er verdens største langrennsfan, må innrømme at denne dagen var PERFEKT. Solen strålte, himmelen var blå, skiføret var bra og grillavtalen på en lun plass med oppbygd sofa og deilig solbærtoddy var forlokkende.


psken09 065


psken09 073  psken09 075


Dagen etter virket også ganske lovende så vi kom oss i slalombakken. Noe som er mye mere MIN interesse (og oppvekst) enn langrennsturene, men denne dagen lurte solen oss. Vi fikk noen turer i bakken før solen stakk av, skyene svermet til og REGNET braket løs. Vi ble gjennombløte på null komma niks... OG slik ble resten av den dagen.

Morgenen etter var det MYE mindre snø rundt hytta. Da ble det fottur på fjellet. Ikke så dumt det heller - selv om vinden var nesten hjemmekoselig for meg fra Kristiansund.


psken09 122


psken09 130


Som dere skjønner ble det aktiviteter hver dag. Ulike aktiviteter til ulike "årstider" i Påsken. Og mens vi damene var flinke inne i hytten med oppvask, rydding og mattilsteldninger var mennene flinke ute. De hugde ved og stablet det opp, de bar inn både vann og ved til oss så vi verken frøs eller tørstet ihjel der inne... Flittige var de :)


psken09 142


psken09 077


Og kveldene ble selvfølglig avsluttet med Amerikaner, som Påskene skal preges av...
Under disse timene oppsto det krampelatter, sinte stemmer, irritasjon over dårlige kort og jubel over å vinne - heldigvis byttet vi litt på hva som gjalt hvem.


psken09 083  psken09 084


...og innimellom nøt vi bare knitringen og lyset fra peisen sammen med stillhet, spennende bøker og et deilig glass vin...

PÅSKE er HERLIG!


psken09 097

♥♥♥

Håper dere alle nyter de to siste Påskedagene - selv er jeg tilbake i Oslo i dag og er lykkelig over VÅRFØLELSEN som starter nå.


Stor klem fra Frk. Hjertelig♥


Ps. Jørgen klaget på "hyttemoten" min - noe jeg ikke kan forstå!!??

psken09 089Én kommentar

Cecilie

12.04.2009 kl.18:54

"Hyttemote" er kult d! :-) Du har ikke vært sååå langt unna meg i påsken da, når du har vært i Grong. :-) Herlig vær vi har hatt i Trøndelag ja! :-)

Skriv en ny kommentar

Frk. Hjertelig...

Frk. Hjertelig...

35, Oslo

Jeg er Kristiansunds jente, men bor i Oslo og kommer nok til å gjøre det... Her drømmer jeg og tømmer hodet for ting som opptar meg. Det kan fort bli overvekt av interiør, shopping og reise... men plutselig så vandrer tankene rundt til alskens hverdangs gleder og frustrasjoner... Takk for at du tittet innom - du er hjertelig velkommen tilbake! Send gjerne mail: Frk.Hjertelig@gmail.com

Kategorier

Arkiv


Min gjesteblogger og "lillesøster"

cath
Min kjæreste Jørgen

jrgen roma

jrgen 07

Min LilleBjørn & kjæresten Silje

lillebjrnMin NYDELIGE mamma Unni

mamma
Min nevø Tobian og min pappa Asbjørn - stråler...

pappa


Min snille svigerinne Jorunn

jorunn


Meg og min fantastiske storebror Tony

tony og hege


Lille nevø Jonatan - eller Tott om du vil

jonatanPriser jeg er kry for at jeg har fått...

pris 3 og 4

bilde1

pris 2

award1
hits