GOD PÅSKE!

Jeg er så PRIVILIGERT at jeg har startet Påskeferien i dag. 10 fridager før det er tilbake til hverdager igjen. LUKSUS!

Nå har jeg vært ute og kjøpt meg slalomstøvlene jeg har ønsket meg en stund, men som har vært ALT for dyre... De var fortsatt DYRE, men da jeg oppdaget at de var litt nedsatt - ble det enda lettere å kjøpe dem i dag, selv om jeg uansett skulle slå til.


april09 007

april09 011     april09 010


De ser virkelig ROCKA ut:) Hehe! Men litt fine også.... Uanstt kjøpte jeg ikke på utsende denne gangen. De er skikkelig gode på foten og det var det jeg var ute etter. Jeg har alt for LENGE hatt onde slalomstøvler! Nå kan jeg NYTE dagene i bakken mye mer.


Siden jeg har så god tid i dag koser jeg meg med å pakke til HYTTETUREN. Det er ikke ofte pakking er kos, men nå som jeg kan pussle rundt og vurdere og brette og ombestemme meg og pakke litt til...er det faktisk bare trivelig.


april09 001


Påskeeggene er pakket...


april09 003


...noen Påskekyllinger


april09 004


Og selv om det er DÅRLIGE værmeldinger skal jeg ha med SOLBRILLER - jeg satser på SOL, mye SOL! Selvfølglig har jeg med meg mange magasiner, ei ny bok og masse godteri - Å SOM JEG GLEDER MEG!

♥♥♥

RIKTIG GOD PÅSKE DA!


Stor klem fra Frk. Hjertelig♥


3 kommentarer

03.04.2009 kl.13:58

For en herlig start på helgen og påsken!Kos dere masse og kjør forsiktig nordover!Ta godt vare på deg selv, så ses vi over påske!Nå skal jeg snart hjem å pakke også, KRU-Oppdal-Roma:-)Stor klem lillesøster

Phi

04.04.2009 kl.23:01

Kos dere masse! selv om dere ikke kommer HIT :-( , men.....satser på å se dere på FJELLET? kanskje senere i år??? Lov å håpe.....anyway.... god påske,jeg hilser på forhånd fra hr og fru B,de er på vei hit nå i natt :-)store klemmer fra kongssætra

Trude

12.04.2009 kl.21:40

Artige støvler! PS: da jeg så bilde av solbillene dine, kom jeg på et minne fra fortiden vår: Har du fått nedbetalt de Chanel-brillene ennå? Hehe, husker du - kjøpte den på avbetaling for leeeeenge, lenge siden.. :-)

Skriv en ny kommentar

Frk. Hjertelig...

Frk. Hjertelig...

35, Oslo

Jeg er Kristiansunds jente, men bor i Oslo og kommer nok til å gjøre det... Her drømmer jeg og tømmer hodet for ting som opptar meg. Det kan fort bli overvekt av interiør, shopping og reise... men plutselig så vandrer tankene rundt til alskens hverdangs gleder og frustrasjoner... Takk for at du tittet innom - du er hjertelig velkommen tilbake! Send gjerne mail: Frk.Hjertelig@gmail.com

Kategorier

Arkiv


Min gjesteblogger og "lillesøster"

cath
Min kjæreste Jørgen

jrgen roma

jrgen 07

Min LilleBjørn & kjæresten Silje

lillebjrnMin NYDELIGE mamma Unni

mamma
Min nevø Tobian og min pappa Asbjørn - stråler...

pappa


Min snille svigerinne Jorunn

jorunn


Meg og min fantastiske storebror Tony

tony og hege


Lille nevø Jonatan - eller Tott om du vil

jonatanPriser jeg er kry for at jeg har fått...

pris 3 og 4

bilde1

pris 2

award1
hits