Mamma Mia! - feber...


Jeg vet at jeg skrøt av at jeg var på musicalen Mamma Mia! da vi kom fra New York for snart 3 uker siden, MEN i går var jeg på førpremiere på Mamma Mia! i Oslo og det er var helt FANTASTISK!


mamma mia


Silje, min gode venninne, hadde fått 6 billetter midt på rad tre så vi satt perfekt. Jeg var litt skeptisk som akkurat har sett det i New York. Hvordan skulle de norske greie å gjøre det like bra som de der borte og hvordan i all verden skulle Mamma Mia! sangene bli på NORSK!!??

Slik hadde jeg ikke trengt å være forberedt! Jeg nøt fra første stund! Jeg gråt, jeg skrattet, jeg klappet masse, jublet og danset i 2 HERLIGE timer.

mamma mia2


Det var KJENTE og mindre kjente opptredere med - så og si alle passet PERFEKT!

mm3    mm4  mm5  mm6

mm7  mm8  mm9  mm10


Heidi Gjermundsen Broch (med en NYDELIG stemme), Mari Lerberg Fossum, Espen Grjotheim (fra Idol), Arlene Vilkes, Kjersti Elvik (som jeg ikke har hatt sansen for i filmer, som jeg digget i går), Paul Ottar Haga (som var utrolig festlig), Heine Totland, Nils Christian Fossdal og enda mange fler...


Nå er jeg klar for å synge ABBA SingStar... Og jaggu tror jeg at jeg må få med meg showt enda en gang borte på folketeateret!

♥♥♥

Dere ALLE bør få det med seg!

Klem Frk. Hjertelig♥


Én kommentar

11.03.2009 kl.12:49

Halleluja igjen!Mamma Mia ruler!En herlig opplevelse:-)/Cath.

Skriv en ny kommentar

Frk. Hjertelig...

Frk. Hjertelig...

35, Oslo

Jeg er Kristiansunds jente, men bor i Oslo og kommer nok til å gjøre det... Her drømmer jeg og tømmer hodet for ting som opptar meg. Det kan fort bli overvekt av interiør, shopping og reise... men plutselig så vandrer tankene rundt til alskens hverdangs gleder og frustrasjoner... Takk for at du tittet innom - du er hjertelig velkommen tilbake! Send gjerne mail: Frk.Hjertelig@gmail.com

Kategorier

Arkiv


Min gjesteblogger og "lillesøster"

cath
Min kjæreste Jørgen

jrgen roma

jrgen 07

Min LilleBjørn & kjæresten Silje

lillebjrnMin NYDELIGE mamma Unni

mamma
Min nevø Tobian og min pappa Asbjørn - stråler...

pappa


Min snille svigerinne Jorunn

jorunn


Meg og min fantastiske storebror Tony

tony og hege


Lille nevø Jonatan - eller Tott om du vil

jonatanPriser jeg er kry for at jeg har fått...

pris 3 og 4

bilde1

pris 2

award1
hits