Jentedag...

I lang tid har vi planlagt HYTTETUR. Vi strevde med å finne en helg som passet for alle fem. Fram og tilbake, fram og tilbake... Ikke så lett for så travle jenter! Vi endte opp med denne helgen... som ikke var ledig hver dag for alle så det ble fra lørdag til søndag. Men EN natt på hyttetur blir for lite kom noen av oss fram til. Hotell. Spa hotell - JA det fortjener vi!

Jaggu var det fullt på de hotellene vi villa da vi greide å komme så langt at vi kunne booke. UANSETT skulle vi være sammen og endte opp med en HELE-lørdags-jente-date. Og det blir det og jeg er KLAR:)

Vi starter snart med frokost på mitt favoritt frokoststed Bølgen & Moi på Briskeby (restauranten hvor de har den beste Chai Latten jeg noen gang har drukket - NAM! Enda en grunn til å gleder meg). Det skal sies at vi spiser lørdagsfrokost her "ganske" ofte. Det er bare alt for lenge siden for min del denne gangen. 


blgen


Når vi møtes til en slik frokost er det ikke bare maten (og teen) som er god, men det blir god tid, mye skravling og en veldig bra start på dagen.

Vi har ikke helt spikret hva vi gjør videre, men vi har satt av dagen og kvelden. Vi har litt ulike ideer og skal konkludere under frokosten. Vi snakker om kino på dagen eller kvelden, kunst utstilling, gå litt gatelangs, spise på flere restauranter og det viktgste av alt er Å VÆRE SAMMEN!

♥♥♥

Jeg gleder meg!
Håper du også får en HERLIG lørdag!

Klem Frk. Hjertelig ♥


Én kommentar

Ida

08.03.2009 kl.10:46

Hei vennen!Så kjekt å høre fra deg igjen - godt å komme på besøkk igjen å se at du har det så fint! Lese alle de fine beretnigene dine om livet, se hvilke nye innkjøp du har gjort, hvilke opplevelser du har foretatt deg og se på alle de fine bildene! Gjett om jeg har kost meg en liten stund hos deg nå!Først av alt.. er det virkelig over tre månder siden du opererte? Tiden går så fort! Så bra med oppfølging, håper MR bare har gitt gode nyheter!!!!!!!!!!! Du ser jo bare helt utrolig bra ut - det har du jo gjort hele tiden.. men med tanke på hva du har vært igjennom.. jeg er imponert! Og skikkelig kjekt å høre at du er tilbake i jobb.. tøffingen!!Så -det hvite skapet med den søøøøte kuen på var utrolig fint, og passet virkelig brapå veggen der, kuhornene var dritkule!!! Helt enig med deg i avgjørelsen om hvit farge!! Kjempestilig.. begynte straks å kikke rundt i lelighheten her etter en passende plass.. hihi.. de er råkule altså!!Også har du vært på reise... til NY... jeg er sååååå misunnelig! igjen - masse fiiiine bilder - dette er jo plassen jeg vil skal måååå reise til... jentetur er drømmen!! Kanskje når vi blir tredve?? Måtte være en fin måte å feire det på - da er iallefall ungene så store at jeg klarer en helg uten dem :) Brukte redken før - sikkert utrolig smart å kikke etter produktene i utlandet, det er jo grunnen til at jeg ikke bruker dem nå.. prisen!!! Norge er fæl der!!! Såååå romantiske bilder av dere i central park.. gjett om jeg skal besøke parken en gang!! Kanskje ta meg en joggetur der også.. hihi.. så har jeg gjort det og :)Vi har forresten også samme favorittbaker.. er alltid innom Godt brød en dag eller to i uken.. når jeg bodde i byen så var det ofte tid til lunsj der! mmmmm... lukter alltid så godt! og ser skikkelig innbydende ut :) Me like!Må bare kommentere det bildet du la ut av sykkelen i sneen også, utrolig bra! Lengter etter vår du også.. jeg er såå ålei av snø og kulde.. nå vil jeg ha fuglekvitring, blomster, sol og varme! VÅÅÅR!Tilslutt her.. grattis som vinner av snella... konkurransen - heldig du! Hun har jo sååå mange fine knapper - tenkt å få boltre seg med 750 kroner fra deres lomme på seg selv - heldiggrisen :) Har du handlet noe ?Nei, nå må jeg lage meg en kopp kaffi her - kanskje WIlliam sovner snart - Christoffer og pappaen er på svømming idag - så blir det middag hos svigers etterpå! Koselig det! Skal pimpe en ikealampe idag - tror jeg :) Har iallefall utstyret klart :-)Ha en superfin søndag!Skikkelig godt å høre fra deg ! Masse klemmer fra Ida

Skriv en ny kommentar

Frk. Hjertelig...

Frk. Hjertelig...

35, Oslo

Jeg er Kristiansunds jente, men bor i Oslo og kommer nok til å gjøre det... Her drømmer jeg og tømmer hodet for ting som opptar meg. Det kan fort bli overvekt av interiør, shopping og reise... men plutselig så vandrer tankene rundt til alskens hverdangs gleder og frustrasjoner... Takk for at du tittet innom - du er hjertelig velkommen tilbake! Send gjerne mail: Frk.Hjertelig@gmail.com

Kategorier

Arkiv


Min gjesteblogger og "lillesøster"

cath
Min kjæreste Jørgen

jrgen roma

jrgen 07

Min LilleBjørn & kjæresten Silje

lillebjrnMin NYDELIGE mamma Unni

mamma
Min nevø Tobian og min pappa Asbjørn - stråler...

pappa


Min snille svigerinne Jorunn

jorunn


Meg og min fantastiske storebror Tony

tony og hege


Lille nevø Jonatan - eller Tott om du vil

jonatanPriser jeg er kry for at jeg har fått...

pris 3 og 4

bilde1

pris 2

award1
hits