For en herlig jobb...

En arbeidsuke er over. Den ble avsluttet med årets Gullstikka i går. Gullstikka er spillbransjens store DAG. Med 20 priser i varierte kategorier er "hele" bransjen i Norge samlet for å feire, være sosiale, vise fram noen produkter og nyte VÅR unike jobb.

Arrangementet var veldig bra, det var godt oppmøte og vi fikk tre priser - så jeg må si at kvelden var VELLYKKET!

For meg var det en PERFEKT måte å starte tilbakekomsten på jobb. Det var herlig å møte så mange "kontakter" igjen og få vise fram at jeg er FRISK og tilbake. MEN jeg var ikke forberedt på å bli så rørt som jeg ble...og er!

Spillbransjen har ganske mange flere menn enn damer og jeg som jobber mot de som skriver om spill i media har veldig få kvinnelige kontakter å forholde meg til. Jeg har jobbet i spillbransjen i over 7 år så jeg har vært på reiser, festet, diskutert, mailet, blitt utfordret og forsøkt å utfordre mine kontakter opp gjennom årene. Noe som selvfølglig har ført til at jeg har blitt godt kjent med mange av dem. Allikevel var jeg ikke forberdet på all den omsorgsfulle oppmerksomheten jeg fikk i går kveld. Jeg tror aldri jeg har fått så mange virkelig varme klemmer, hjertelige ord og ord om hvor bekymret så MANGE har vært for meg den siste tiden.

Jeg kan ikke annet enn å si at jeg er UTROLIG TAKKNEMMLIG over alt jeg fikk av HERLIGE mennesker i går.

Allerede før jeg var tilbake på jobb har jeg blitt minnet på hvor HELDIG jeg er som jobber med noe så morsomt  - og jeg tror nok jeg setter enda mere pris på jobben min etter å ha blitt tvunget vekk fra den en lang periode. Faktisk så trenger jeg (og kanskje mange andre også) slike påminnelser av og til om hvor GODT jeg har det!

GOD HELG ALLE SAMMEN... jeg gleder meg til mandag !

♥♥♥

Stor klem fra HELDIGE Frk. Hjertelig♥
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Frk. Hjertelig...

Frk. Hjertelig...

35, Oslo

Jeg er Kristiansunds jente, men bor i Oslo og kommer nok til å gjøre det... Her drømmer jeg og tømmer hodet for ting som opptar meg. Det kan fort bli overvekt av interiør, shopping og reise... men plutselig så vandrer tankene rundt til alskens hverdangs gleder og frustrasjoner... Takk for at du tittet innom - du er hjertelig velkommen tilbake! Send gjerne mail: Frk.Hjertelig@gmail.com

Kategorier

Arkiv


Min gjesteblogger og "lillesøster"

cath
Min kjæreste Jørgen

jrgen roma

jrgen 07

Min LilleBjørn & kjæresten Silje

lillebjrnMin NYDELIGE mamma Unni

mamma
Min nevø Tobian og min pappa Asbjørn - stråler...

pappa


Min snille svigerinne Jorunn

jorunn


Meg og min fantastiske storebror Tony

tony og hege


Lille nevø Jonatan - eller Tott om du vil

jonatanPriser jeg er kry for at jeg har fått...

pris 3 og 4

bilde1

pris 2

award1
hits