Jeg ELSKER de nye HORNENE min...

På lørdag skrøt jeg av at jeg hadde kjøpt meg noe jeg hadde ønsket meg lenge. Nå er "tingen" NYDELIG! Jeg har ønsket meg slike i over et halvt år, men ikke funnet akkurat slike jeg ville ha... Før jul fant jeg nok det nærmeste jeg kunne komme, men syntes da det var feil å kjøpe noe DYRT til meg selv mitt oppe i alle julegavene. Så kom jeg til januar og syntes jeg ble druknet i regninger. Jeg var allikevel ofte innom Frøken Dianas Salonger i Markveien for å forsikre meg om at ingen kjøpte DRØMMEN min.


februar 09 175


I forrige uke da jeg visste at lønningen var på vei og at jeg faktisk har vært ganske økonomisk i både januar og fram til midten av februar ble jeg enig med meg selv om at jeg endelig FORTJENTE drømmehornene min. Så jeg gikk innom og la av det NYDELIGE reinsdyrgeviret "mitt" fra  Finnmarksvidda (Som må ha tilhørt et samereinsdyr!?). Og på lørdag, da lønnen var på konto, gikk vi endelig innom og kjøpte dem! 


februar 09 172  hege reinsdyr


På vei hjem måtte jeg nesten løpe og selv om det ikke ser helt NATURLIG ut så ELSKET jeg de nye hornene mine. Det var bare å få komme igang med den lille jobben som skulle til for å gjøre hornene PERFEKTE...


februar 09 184


Jeg vet mange synes nok jeg er GAL som ikke beholder dem slik de er i naturlig tilstand, men jeg var ikke i tvil. HVITE måtte de bli!


februar 09 188

♥♥♥

februar 09 186


Jeg var ALDRI i tvil, men  mens jeg drev på ble jeg mer og mer LYKKELIG over hvor NYDELIG jeg synes det ble... Dessverre tar det litt tid for malingen å tørke, pluss at jeg måtte ha 2-3 lag før det ble helt PERFEKT...  jeg var så utålmodig for jeg gledet  meg så vildt til å få dem opp på plassen deres.


februar 09 191


ENDELIG kunne jeg henge opp skjønnheten akkurat der jeg har visst, i over et halvt år, at de skal henge.
OG gjett om det ble slik det skulle!?


hornene 045

♥♥♥

hornene 043

♥♥♥

hornene 011


Så - hva synes du?

♥♥♥


Kjempe fornøyde Frk. Hjertelig♥


3 kommentarer

16.02.2009 kl.09:40

hei kjære deg!Så morsomt og ikke minst så utrolig tøft det ble!Noe er helt klart verdt vente på!Jeg spiser lunsj med Kine på Skøyen i dag, vet mamma Unni er her, men har du tid hadde det vært råkoselig å se deg, lenge siden sist nå!Klem Cath.

Marianne

16.02.2009 kl.12:25

Hei du!Det ser jo veldig bra ut! God investering :-)Ha en fin dag videre.Klem M

Frk. Iversen

06.03.2009 kl.16:16

Nå så jeg endelig hornene dine Hege!Å nå klarte jeg også å legge inn kommentaren på riktig sted, etter å ha kommentert hornene dine på reise innlegget... Sorry altså. Jeg mener hornene på veggen, ikke eventuelle horn i panna....Kjempe kule var de.God grunn til å være fornøyd med dem:)

Skriv en ny kommentar

Frk. Hjertelig...

Frk. Hjertelig...

35, Oslo

Jeg er Kristiansunds jente, men bor i Oslo og kommer nok til å gjøre det... Her drømmer jeg og tømmer hodet for ting som opptar meg. Det kan fort bli overvekt av interiør, shopping og reise... men plutselig så vandrer tankene rundt til alskens hverdangs gleder og frustrasjoner... Takk for at du tittet innom - du er hjertelig velkommen tilbake! Send gjerne mail: Frk.Hjertelig@gmail.com

Kategorier

Arkiv


Min gjesteblogger og "lillesøster"

cath
Min kjæreste Jørgen

jrgen roma

jrgen 07

Min LilleBjørn & kjæresten Silje

lillebjrnMin NYDELIGE mamma Unni

mamma
Min nevø Tobian og min pappa Asbjørn - stråler...

pappa


Min snille svigerinne Jorunn

jorunn


Meg og min fantastiske storebror Tony

tony og hege


Lille nevø Jonatan - eller Tott om du vil

jonatanPriser jeg er kry for at jeg har fått...

pris 3 og 4

bilde1

pris 2

award1
hits