Lørdags LYKKE...

Jeg MÅ nok gjenta meg selv litt - HELGER ER HERLIGE! I dag startet dagen med STRÅLENDE sol - så jeg greide ikke bli liggende lenge i sengen. Jeg kledde på meg gode, varme klær, tok med fotoapperatet mitt og gikk over til Løkka for å handle brød til frokost på favoritt bakeren min.
Godt Brød ♥


februar 09 140


Ute var det kaldt, men NYDELIG for solen STRÅLTE. Det var stille for folk er ikke så tidlig ute på lørdager... Endene hadde ikke våknet enda  - de sov i skyggen. Det så fryktelig kaldt ut...


februar 09 127


MEN som sagt så var SOLEN allerede oppe. Noe som forteller oss at våren faktisk er på vei, for morgenene er lyse tidligere og dagene er lyse lengre enn for noen få uker siden.


februar 09 137


Når jeg kommer til Godt Brød greier jeg nesten ikke begrense meg. Alt frister! Brød, boller, skolebrød, kanelboller, påsmurte Foccacia... ALT!


februar 09 142

♥♥♥

februar 09 143

♥♥♥

februar 09 144


Jeg greide å begrense meg til 2 brød og tusslet hjemover. Følte meg så opplagt og glad at kroppen gikk i takt og ansiktet smilte til alle jeg møtte. Da jeg kom hjem fikk jeg "disket" opp en DEILIG frokost, kokt egg og dekket bordet før jeg vekket min KJÆRE Jørgen.


februar 09 163

♥♥♥

februar 09 153

♥♥♥

Vi spiste lenge og KOSTE oss før vi kledde godt på oss og gikk ut. Vi gikk gatelangs, gjorde noen ærend og shoppe litt. Faktisk så kjøpte jeg meg noe jeg har ønsket meg veldig LENGE! En hemmelighet dere skal få se om en dag eller to, skal bare gjøre noen spennende endringer på "tingen" jeg kjøpte før dere får se den:)

Nyt resten av helgen - for det skal jeg!

♥♥♥

Stor lørdagsklem fra Frk. Hjertelig♥


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Frk. Hjertelig...

Frk. Hjertelig...

35, Oslo

Jeg er Kristiansunds jente, men bor i Oslo og kommer nok til å gjøre det... Her drømmer jeg og tømmer hodet for ting som opptar meg. Det kan fort bli overvekt av interiør, shopping og reise... men plutselig så vandrer tankene rundt til alskens hverdangs gleder og frustrasjoner... Takk for at du tittet innom - du er hjertelig velkommen tilbake! Send gjerne mail: Frk.Hjertelig@gmail.com

Kategorier

Arkiv


Min gjesteblogger og "lillesøster"

cath
Min kjæreste Jørgen

jrgen roma

jrgen 07

Min LilleBjørn & kjæresten Silje

lillebjrnMin NYDELIGE mamma Unni

mamma
Min nevø Tobian og min pappa Asbjørn - stråler...

pappa


Min snille svigerinne Jorunn

jorunn


Meg og min fantastiske storebror Tony

tony og hege


Lille nevø Jonatan - eller Tott om du vil

jonatanPriser jeg er kry for at jeg har fått...

pris 3 og 4

bilde1

pris 2

award1
hits