Ny MR av hodet...

I går hadde jeg ny MR av hodet mitt. Snart 3 måneder siden jeg opererte bort "golfballen", så NÅ må det følges opp for å være sikker på at den ikke kommer tilbake med det første.

Jeg er sjeldent redd og det skal ganske mye til før jeg får fobier mot noen prøver, men MR ga meg skikkelig klaustrofobi de forrige gangene, så jeg GRUDDE meg litt. Heldig som jeg er så ble min gode venninne Tone♥ med meg. At det sitter noen inne hos meg er godt om MRen tar LAAANG tid, eller om de som tar prøvene glemmer meg og lar meg bli FANGET der inne i timesvis (ikke spesielt sansynlig - men en ubehagelig tanke). I går gikk alt VELDIG bra. Det tok ikke mer enn 15 minutter og MRen var ny og MYE romsligere. Noe som ikke ga meg et SNEV med klaus en gang. Simens er jaggu bra altså. Hehe!


mr


Nå er det bare å vente på resultatene. Jeg er ikke redd for at "golfballen" alt nå skal ha kommet tilbake som en "ert", men av og til dukker tanken opp "Tenk om NOE allerede har begynt å vokse i hodet mitt!!" Hvordan blir framtiden da? HELDIGVIS så snur tankene mine fort over på "Selvfølglig blir jeg ikke rammet av dette igjen!" Også svinser hodet mitt over på POSITIVE tanker.

Det bra med alt jeg NÅ har vært igjennom er at jeg oftere FØLER at jeg setter pris på små og hverdagslige ting. Jeg kjenner at det ikke ofte skal store ting til å gjøre livet mitt LYKKELIG... Så på mange måter vokser man gjennom en slik erfaring - noe jeg virkelig setter pris på.

♥♥♥

Stor klem fra Frk. Hjertelig♥


2 kommentarer

Marte

12.02.2009 kl.16:43

Håper og tror på at resultatet vil vere null ert eller golf ball!

Frk. Hjertelig...

13.02.2009 kl.10:26

Takk Martemor:)Det tror jeg også!Stor klem fra Hegemor

Skriv en ny kommentar

Frk. Hjertelig...

Frk. Hjertelig...

35, Oslo

Jeg er Kristiansunds jente, men bor i Oslo og kommer nok til å gjøre det... Her drømmer jeg og tømmer hodet for ting som opptar meg. Det kan fort bli overvekt av interiør, shopping og reise... men plutselig så vandrer tankene rundt til alskens hverdangs gleder og frustrasjoner... Takk for at du tittet innom - du er hjertelig velkommen tilbake! Send gjerne mail: Frk.Hjertelig@gmail.com

Kategorier

Arkiv


Min gjesteblogger og "lillesøster"

cath
Min kjæreste Jørgen

jrgen roma

jrgen 07

Min LilleBjørn & kjæresten Silje

lillebjrnMin NYDELIGE mamma Unni

mamma
Min nevø Tobian og min pappa Asbjørn - stråler...

pappa


Min snille svigerinne Jorunn

jorunn


Meg og min fantastiske storebror Tony

tony og hege


Lille nevø Jonatan - eller Tott om du vil

jonatanPriser jeg er kry for at jeg har fått...

pris 3 og 4

bilde1

pris 2

award1
hits