Snella & Petronella...

På torsdag snublet jeg over NYDELIGE knapper hos Duften av erteblomster som presenterte Snella & Petronella. Jeg kan ikke fatte at disse har gått meg hus forbi!? Med de NYDELIGE knappene jeg aldri hadde sett har de en nettside hvor man kan kose seg og bestille knapper til å endre de kjedeligste plagg eller gaver til en man vil muntre opp. MEN det som overrasket meg aller mest er at de også har butikk bare noen gater oppenfor hvor jeg bor. 
 

til blogg 09 197


De har både nettbutikk og denne i Bjerregaards gate 5A, i gaten hvor mamma og pappa hadde butikk da jeg vaks opp:) Så på fredag kunne jeg ikke annet en å tusle innom og se hva Snella & Petronella holdt på med...


til blogg 09 192


Da jeg kom innom møtte jeg dem begge både Snella og Petronella, to kjempe koselige jenter som sitter der og lager herlige, festlige, nydelige små øredobber, mansjetter og knapper.


til blogg 09 195


Jeg gikk lenge og beundret knappene og fikk fort en to, tre favoritter. Noen med øyenstikkere, noen med skøyter og BLOMSTENE♥


til blogg 09 196


Lysten til å kjøpt mange kom kastende, men jeg klarte heldigvis å tenke at jeg måtte allikevel hjem og finne ut hvilke plagg jeg har som kan tilføres nye knapper eller bare en liten "dekor".


til blogg 09 194


 En bitte liten pakke unnet jeg meg selv - to blomster som kan pynte det meste...


til blogg 09 200


Skal jeg bruke dem til å pynte en gave med, bruke dem som knapper, bare pynte kragen eller lomma på en genser? Hmmm... jeg trenger nok flere BLOMSTER siden de passer til så mye. HELDIGE  meg tror jeg nå er med i trekningen på et gavekort fra Snella & Petronella hos Duften av erteblomster.

♥♥♥

Du bør også besøke nettsiden og bestille deg noe fint:)

Klem fra Frk. Hjertelig♥


2 kommentarer

Vibeke

02.02.2009 kl.13:54

Hei søte deg :o)Så flott innlegg!!!!Gøy at du slang deg på konkurransen.Her bor jeg langt utpå landet og tipser DEG som bor i selveste tigerstaden om "herligheter" som ligger et steinkast unna deg, det er ikke værst av ei bygdejente.....fnis.Liker knappefavorittene dine, er aller svakest for øyestikkeren :o)Har vært sammen med god venninne på hotelltur i Oslo i helgen, kost oss masse!STOR go'klem fra meg :o)

Marie

03.02.2009 kl.09:49

snublet over bloggen din og ble sittende å kikke og lese. Så mange fine og koselige bilder fra Oslo. Fikk akutt lyst til å reise tilbake på Oslobesøk. Bodde ved St.Hanshaugen i 4 år og kjenner at det var en god tid :) Neste Oslotur må jeg få med meg knappebutikken. Ser så koselig ut i butikken!Lekre knapper du kjøpte :)Ha en god dag :)

Skriv en ny kommentar

Frk. Hjertelig...

Frk. Hjertelig...

35, Oslo

Jeg er Kristiansunds jente, men bor i Oslo og kommer nok til å gjøre det... Her drømmer jeg og tømmer hodet for ting som opptar meg. Det kan fort bli overvekt av interiør, shopping og reise... men plutselig så vandrer tankene rundt til alskens hverdangs gleder og frustrasjoner... Takk for at du tittet innom - du er hjertelig velkommen tilbake! Send gjerne mail: Frk.Hjertelig@gmail.com

Kategorier

Arkiv


Min gjesteblogger og "lillesøster"

cath
Min kjæreste Jørgen

jrgen roma

jrgen 07

Min LilleBjørn & kjæresten Silje

lillebjrnMin NYDELIGE mamma Unni

mamma
Min nevø Tobian og min pappa Asbjørn - stråler...

pappa


Min snille svigerinne Jorunn

jorunn


Meg og min fantastiske storebror Tony

tony og hege


Lille nevø Jonatan - eller Tott om du vil

jonatanPriser jeg er kry for at jeg har fått...

pris 3 og 4

bilde1

pris 2

award1
hits