Hjertevenn...

I kveld har jeg en rolig, hjemme alene, kveld. Har kost meg med telefonsamtale med mamma, en av mine nærmeste venninner og min lillebror i Afrika før jeg satte på en av favorittseriene mine. Sex and the City. Jeg begynte på sesong 4. Hovedtemaet i episoden jeg så var SOUL MATES (SJELE VENN eller HJERTEVENN - som jeg velger å oversette til). Et tema som fikk tankene mine til å VANDRE litt ut av filmen og inn i LIVET mitt...

Episoden handlet selvfølgelig om de 4 hovedpersonene. 4 damer som er i midten av 30-årene og single... Det dreide seg om å finne sine HJERTEVENNER.  De mente at det FINNES en mann som er HJERTEVENN for alle, men at han kan være vanskelig å FINNE.

hjerte venn2


Tankene mine sklei inn i HJERTEVENNER og hodet mitt begynte å undre. Har jeg funnet MIN? Jo mer jeg tenkte på det sikrere ble jeg på at jeg er super HELDIG. Jeg føler meg omringet av HJERTEVENNER!

Jeg er IKKE i tvil om JØRGEN er min HJERTEVENN og jeg har så mange flere! Alle de tre jeg har snakket med i telefonen i kveld er også HJERTEVENNENE mine. Jeg har familie og flere veldig NÆRE venninner som VIRKELIG er mine HJERTEVENNER!

til blogg 09 131


Jeg føler meg priviligert som er omringet av folk som er mine nærmeste og viktigste personer i LIVET. Det er helt FANTASTISK å føle seg så bortskjemt med HJERTEVENNER!!


Jeg håper at du som besøker meg NÅ også er HELDIG!


♥♥♥


Stor klem fra Frk. Hjertelig♥


2 kommentarer

Alven

26.01.2009 kl.09:20

Hei :-)Så koselig innlegg!! Liker godt den serien selv :-) synd den ikke går mer.... Godt du har funnet din hjertevenn :-) Ha en strålende ny uke :-)

26.01.2009 kl.10:22

Du er jo min hjertevenn-Lillesøs-

Skriv en ny kommentar

Frk. Hjertelig...

Frk. Hjertelig...

35, Oslo

Jeg er Kristiansunds jente, men bor i Oslo og kommer nok til å gjøre det... Her drømmer jeg og tømmer hodet for ting som opptar meg. Det kan fort bli overvekt av interiør, shopping og reise... men plutselig så vandrer tankene rundt til alskens hverdangs gleder og frustrasjoner... Takk for at du tittet innom - du er hjertelig velkommen tilbake! Send gjerne mail: Frk.Hjertelig@gmail.com

Kategorier

Arkiv


Min gjesteblogger og "lillesøster"

cath
Min kjæreste Jørgen

jrgen roma

jrgen 07

Min LilleBjørn & kjæresten Silje

lillebjrnMin NYDELIGE mamma Unni

mamma
Min nevø Tobian og min pappa Asbjørn - stråler...

pappa


Min snille svigerinne Jorunn

jorunn


Meg og min fantastiske storebror Tony

tony og hege


Lille nevø Jonatan - eller Tott om du vil

jonatanPriser jeg er kry for at jeg har fått...

pris 3 og 4

bilde1

pris 2

award1
hits