God NYHET...

Denne uken har det kommet opp en HERLIG nyhet for meg. En NYHET som antageligvis er GOD for mange jeg kjenner!

Vi som har endt opp på Odeon i MANGE år - ble veldig skuffet da vi hørte at det skulle bli PIZZA restaurant der inne da Odeon la ned. Jeg har hørt flere av dere si «Å nei - Peppes der! Kunne det ikke bli et nytt og hyggelig utested da?!»

DET BLIR DET faktisk! Olivia skal åpne i Odeons lokaler i Bogstadveien. Jeg har likt Olivia på Aker Brygge veldig godt de siste årene, men jeg har sett på Olivia som en ITALIENSK RESTAURANT med god mat, koselige lokaler, deilig varme i peisene og mye vin å velge i. Det at de kaller seg en PIZZA RESTAURANT gjorde at jeg på ingen måte koblet nyåpningen til dem.

olivia1


Jeg har falt pladask for ITALIA - og at vi får litt mer fra dette herlige landet her hjemme hos oss Nordmenn skader ikke. OG ENDA en god grunn er at vi har bitt så STORE at det passer oss bedre enn Odeon!

Så JEG GLEDER MEG!

Sjekk ut: www.oliviaspizza.no Klem Frk. Hjertelig♥


Én kommentar

Monalisa

17.01.2009 kl.12:44

Hei på deg Hege. Takk for tilbake melding på bloggen vedr bloggtreff! Hadde vært topp om du kunne altså! Så vidt jeg vet er det kun en gang tidl forøkt med bloggtreff i Oslo, og det møtte 6 stk tror jeg. Altså er vi alle "nye" i denne sammenhengen!! Håer du får tid og at vi treffes. Blir nok på Mads & Martin, også fåt vi til en spes på Wollyvood etter det!!!! Klem

Skriv en ny kommentar

Frk. Hjertelig...

Frk. Hjertelig...

35, Oslo

Jeg er Kristiansunds jente, men bor i Oslo og kommer nok til å gjøre det... Her drømmer jeg og tømmer hodet for ting som opptar meg. Det kan fort bli overvekt av interiør, shopping og reise... men plutselig så vandrer tankene rundt til alskens hverdangs gleder og frustrasjoner... Takk for at du tittet innom - du er hjertelig velkommen tilbake! Send gjerne mail: Frk.Hjertelig@gmail.com

Kategorier

Arkiv


Min gjesteblogger og "lillesøster"

cath
Min kjæreste Jørgen

jrgen roma

jrgen 07

Min LilleBjørn & kjæresten Silje

lillebjrnMin NYDELIGE mamma Unni

mamma
Min nevø Tobian og min pappa Asbjørn - stråler...

pappa


Min snille svigerinne Jorunn

jorunn


Meg og min fantastiske storebror Tony

tony og hege


Lille nevø Jonatan - eller Tott om du vil

jonatanPriser jeg er kry for at jeg har fått...

pris 3 og 4

bilde1

pris 2

award1
hits