SÅ mye fint...

Det er utrolig hvor MANGE fine ting jeg har fått i år. Jeg vil ikke skryte, men jeg er selv veldig overrasket og imponert. IMPONERT over hvor mye vakkert, hvordan folk kommer på så  flotte gaver  og at de kan kjøpe så alt for dyre ting TIL MEG! Det er klart jeg blir glad, men det ville jeg blitt for mye mindre også - det hadde holdt med noen få ord, en liten JULEHILSEN...

Jeg vil vise noen av alle de UTROLIGE gavene mine. OG enda flere har jeg fått!


picture 113

Lekker interiørbok. Så fin i seg selv at den bare kan ligge framme - bare man titter bortpå den blir man GLAD. Og inne på sidene er det farger, møbler og tekstiler som gir inspirasjon i vakre bilder.


picture 114

♥♥♥


picture 096

Gjett om jeg ble overrasket MEN utrolig glad da jeg fikk 3 store skjønne sauehorn. OG jeg som har helt dilla på horn og kroker fra dyr for tiden:) Tenk at noen hadde fått med seg det!


picture 101

Jeg fikk en deilg vinterjakke med knyting i overmidjen og pels i hetten og inne i jakken. Små detaljer og sømmer som gjør den spesiell og veldig gjennomført. MÅ innrømme at jeg faller fort for ODD MOLLY, men som oftest er det for dyrt til å kjøpe...

hege3hegehege2

Super glad etter utpakkingen på JULAFTEN - kan ikke skjønne at LilleBjørn syntes jeg var rar...picture 104

BØKER er alltid fornøyelig og når jeg vet at minst en New York tur blir i 2009 er det helt nødvendig å lese litt på forhånd. NYTE bilder og glede seg til enda en tur til en av de virkelig FAVORITT BYene.


picture 106
 
Herlig mat blir jeg aldri lei av og nye RETTER er alltid velkommen. Kanskje jeg kan lære noe som venner og familie må komme å smake på:)


picture 107     picture 108

En så søt eske med kakaformer i har jeg aldri sett - SÅ gleden ble stor da jeg fikk den. Den pynter opp bare av å bli satt fram og fristet til å bake blir jeg også.


picture 110

En ENGEL i blant oss er altid stas og en nydelig til å pynte med er herlig. Den er kanskje til julepynt, men tror den kan få stå framme så lenge den vil alikevel.


picture 128

Og HJERTER er virkelig VAKRESTE jeg vet. Man kan nyte dem i all evighet♥


♥♥♥


STOR klem fra bortskjemte, heldige og veldig takknemmelige
Frk. Hjertelig♥


2 kommentarer

Ragna

28.12.2008 kl.13:03

Den boka fra Tricia Guild har jeg også siklet på... Jeg har den som heter "Farger" og jeg bruker den akkurat som du sier - lar den ligge fremme slik at jeg kan bla i den og bli inspirert støtt og stadig :-) Veldig fin julegave synes jeg!

Frk. Hjertelig

28.12.2008 kl.17:08

Hei Ragna:)Takk for hyggeig kommentar! Jeg har tittet innom hos deg, men fikk ikke skrevet kommentar der... Vet ikke hvorfor. MEN jeg så den fine kjole/toppen fra Moods of Norway som du hadde på deg. KJEMPE fin! Moods gutta har jeg jobbet litt med i høst og de er supre gutter - så det er bra de lager fine klær også:)Klem Frk. Hjertelig

Skriv en ny kommentar

Frk. Hjertelig...

Frk. Hjertelig...

35, Oslo

Jeg er Kristiansunds jente, men bor i Oslo og kommer nok til å gjøre det... Her drømmer jeg og tømmer hodet for ting som opptar meg. Det kan fort bli overvekt av interiør, shopping og reise... men plutselig så vandrer tankene rundt til alskens hverdangs gleder og frustrasjoner... Takk for at du tittet innom - du er hjertelig velkommen tilbake! Send gjerne mail: Frk.Hjertelig@gmail.com

Kategorier

Arkiv


Min gjesteblogger og "lillesøster"

cath
Min kjæreste Jørgen

jrgen roma

jrgen 07

Min LilleBjørn & kjæresten Silje

lillebjrnMin NYDELIGE mamma Unni

mamma
Min nevø Tobian og min pappa Asbjørn - stråler...

pappa


Min snille svigerinne Jorunn

jorunn


Meg og min fantastiske storebror Tony

tony og hege


Lille nevø Jonatan - eller Tott om du vil

jonatanPriser jeg er kry for at jeg har fått...

pris 3 og 4

bilde1

pris 2

award1
hits