Familieforøkelser...

I dag ble jeg tante eller kanskje "filletante" -  det er mitt kjære søskenbarn Pettern som ble pappa for første gang. Og jeg har vokst veldig nært opp med disse søskenbarnene (i familien til mammas søster - tante Bente). Vi har nok i store deler av livet følt oss som søsken så jeg synes jeg kan si at jeg er blitt TANTE igjen:)

♥♥♥

Det er så koselige nyheter - for en fin start på julen! Det har vært ei herlig tid på den fronten, for mens jeg lå inne på Ullevål og opererte hodet for 4 uker siden fikk mitt søskenbarn Marianne (Petterns søster) også en liten babygutt. Tenk at han ble født på samme sykehus - mens jeg var der inne... Herlig og positiv forfriskning under de dagene!


fr jul 08 131


I går hadde jeg besøk av den første herlige babyen (av de to nyfødte). Han var her med mamma Marianne og pappa Thomas - nydelige nybakte foreldre. Og den lille Storm var helt fantastisk!

fr jul 08 142


Gratulerer med to nye barnebarn kjære tante Bente og gratulerer med nye herlige babyene kjære Pettern og Marita og Marianne og Thomas♥


Stor klem fra stolte TANTE Hjertelig♥
Én kommentar

Ida

20.12.2008 kl.23:37

Gratulerer så mye! Og såååå herlig! Kjenner duften av nyfødt helt her til Bergen :) Og lengselen etter den lille i magen blir bare enda større :-)Nå ser det endelig ut til at formen er i bedringens retning - både hos meg og lillemann. Han hoster og snørre mye - men er en aktiv liten duracellkanin - som snytt ut av moren .. hihi :-)Ha en kjempefin helg - jeg tar snart kvelden! Må bare myyyyse gjennom bladene mine først - ellers får jeg ikke sove..hihi :-)Masse masse gode juleklemmer til deg vennen!!

Skriv en ny kommentar

Frk. Hjertelig...

Frk. Hjertelig...

35, Oslo

Jeg er Kristiansunds jente, men bor i Oslo og kommer nok til å gjøre det... Her drømmer jeg og tømmer hodet for ting som opptar meg. Det kan fort bli overvekt av interiør, shopping og reise... men plutselig så vandrer tankene rundt til alskens hverdangs gleder og frustrasjoner... Takk for at du tittet innom - du er hjertelig velkommen tilbake! Send gjerne mail: Frk.Hjertelig@gmail.com

Kategorier

Arkiv


Min gjesteblogger og "lillesøster"

cath
Min kjæreste Jørgen

jrgen roma

jrgen 07

Min LilleBjørn & kjæresten Silje

lillebjrnMin NYDELIGE mamma Unni

mamma
Min nevø Tobian og min pappa Asbjørn - stråler...

pappa


Min snille svigerinne Jorunn

jorunn


Meg og min fantastiske storebror Tony

tony og hege


Lille nevø Jonatan - eller Tott om du vil

jonatanPriser jeg er kry for at jeg har fått...

pris 3 og 4

bilde1

pris 2

award1
hits