Min SPAREGRIS...

I går kveld spiste vi en herlig julemiddag hos Tone og Sigurd. De serverte både nydelig oste forrett med Portvin og  perfekt "juletorsk" som hovedrett med rødvin til. Nam! 

♥♥♥

"Lillesøster" og Erik var også der - en så herlig julemiddag med så nære venner er en virkelig UFORGLEMMELIG førjulsdag:)

Hmmmm... kanskje jeg skal be kokken Tone om å skrive oppskriften til dere...?! Hun lager alltid god mat!


fr jul 08 118

Tone og jeg bodde sammen en periode før - hjemme hos henne. En dag kom hun hjem med to skinnende, pene SPAREGRISER til oss begge to. Herlig ikke sant!?

SPAREGRISENE har alltid "bodd" sammen, selv om Tone og jeg ikke har gjort det - så når jeg glemmer å ta med kontanter når jeg kommer på besøk er det stor sjanse for at min herlige SPAREGRIS sulter i hjel:(


fr jul 08 121


VI sparer til jenteturer og siden neste New York tur blir igjen i 2009 så menteTone at det var på tide å FORE grisen litt mer aktivt! Så NÅ ga hun meg min Gris tilbake, så den må flytte hjem til meg, i julegave med MYE penger klare til å fores oppi magen på GRISEN. SÅ nå er sparingen i gang!

OG siden det i september blir 3 år siden forrige jentetur til FAVORITTBYEN New York - så gleder jeg meg vilt allerede!

♥♥♥

Klem fra Frk. Hjertelig♥


2 kommentarer

Phi

17.12.2008 kl.11:16

.....ååå den var knallfin (",)

Christina

17.12.2008 kl.19:24

Heia! Så koselig bloggen din har blitt!!Lillebroren din har blitt voksen også ser jeg!!Gleder meg til å se deg og din mor!!Klem!

Skriv en ny kommentar

Frk. Hjertelig...

Frk. Hjertelig...

35, Oslo

Jeg er Kristiansunds jente, men bor i Oslo og kommer nok til å gjøre det... Her drømmer jeg og tømmer hodet for ting som opptar meg. Det kan fort bli overvekt av interiør, shopping og reise... men plutselig så vandrer tankene rundt til alskens hverdangs gleder og frustrasjoner... Takk for at du tittet innom - du er hjertelig velkommen tilbake! Send gjerne mail: Frk.Hjertelig@gmail.com

Kategorier

Arkiv


Min gjesteblogger og "lillesøster"

cath
Min kjæreste Jørgen

jrgen roma

jrgen 07

Min LilleBjørn & kjæresten Silje

lillebjrnMin NYDELIGE mamma Unni

mamma
Min nevø Tobian og min pappa Asbjørn - stråler...

pappa


Min snille svigerinne Jorunn

jorunn


Meg og min fantastiske storebror Tony

tony og hege


Lille nevø Jonatan - eller Tott om du vil

jonatanPriser jeg er kry for at jeg har fått...

pris 3 og 4

bilde1

pris 2

award1
hits