Herlig date i går kveld...

I går var Jørgen kjempe søt. Han kom tidlig hjem fra jobb og ba meg med på date til kvelden. Selvfølgelig ville jeg det! Han sa han hadde booket bord på en fiskerestaurant som heter Fjord. Jeg kjente ikke restauranten, men syntes det hørtes kjempe koselig ut - så jeg gledet meg fælt!

restaurant fjord

Da vi kunne gå hjemmefra og var framme innen 10 minutter - oppdaget jeg at Restaurant Fjord lå vegg i vegg med favoritt restauranten min Restaurant Eik. Og da vi kom inn fikk jeg vite at det er samme konseptet, men kun med fisk. Herlig fiskeretter og gjett om jeg syntes Jørgen hadde gjort et bra initiativ!

meny fjordblomstjrgen1 

Av erfaring fra Restaurant Eik valgte vi treretters meny og tre viner (5 blir alt for mye så sent på kvelden). Det var et bra valg, herlige retter og jeg ble stappmett. Herlig stappmett:) Og vin for første gang siden operasjonen - nam!

forrett

Vi nøyt kvelden som for meg var kjempe vellykket. Mange, lange samtaler og diskusjoner vi begge setter stor pris på. LIVET ER HERLIG når man kan dele kostbar tid med noen som er så viktig for en - som Jørgen er for meg.


hoved

♥♥♥

ost

Ser ikke de tre rettene jeg valgte herlige ut? Utover de vi valgte kom det også litt ekstra småretter. Kjempe lekre, fristende og nydelige.

Jeg anbefaler alle en deilig date med fantastisk mat fra sjøen!
Kos dere:)

Stor klem fra lykkelige Frk. Hjertelig♥


3 kommentarer

Zølvi

11.12.2008 kl.19:21

Husket å være med på konken?I morgen trekkes vinneren.http://www.salongen.blogg.no

Cathrine

12.12.2008 kl.10:11

Du har en herig kjæreste Hegemor!Det er lissom noe ekstra med disse rødhåringene!-Lillesøster-

Birgit

13.12.2008 kl.19:31

Så koslig det så ut! Skulle ønske jeg også hadde en som ba meg ut på sånne hyggelige dater! Du ER heldig - og du fortjener det! :)

Skriv en ny kommentar

Frk. Hjertelig...

Frk. Hjertelig...

35, Oslo

Jeg er Kristiansunds jente, men bor i Oslo og kommer nok til å gjøre det... Her drømmer jeg og tømmer hodet for ting som opptar meg. Det kan fort bli overvekt av interiør, shopping og reise... men plutselig så vandrer tankene rundt til alskens hverdangs gleder og frustrasjoner... Takk for at du tittet innom - du er hjertelig velkommen tilbake! Send gjerne mail: Frk.Hjertelig@gmail.com

Kategorier

Arkiv


Min gjesteblogger og "lillesøster"

cath
Min kjæreste Jørgen

jrgen roma

jrgen 07

Min LilleBjørn & kjæresten Silje

lillebjrnMin NYDELIGE mamma Unni

mamma
Min nevø Tobian og min pappa Asbjørn - stråler...

pappa


Min snille svigerinne Jorunn

jorunn


Meg og min fantastiske storebror Tony

tony og hege


Lille nevø Jonatan - eller Tott om du vil

jonatanPriser jeg er kry for at jeg har fått...

pris 3 og 4

bilde1

pris 2

award1
hits