Min gjesteskriver...

Det er så utrolig koselig at min "lillesøster" og bestevenninne i snart 30 år lager innlegg til min blogg. Cathrine har gjort det meste sammen med meg fra vi var helt små. Alt fra barnehage, tomannsbolig, skole, studier, jobber, ferier og enda mye, mye mer har vi gjort gjennom alle år.

Så vet dere at når det dukker opp tekster og bilder fra "lillesøster" så er det min fantastiske vakre Cathrinemor som har noe å dele med oss:)newyork06025 newyork06030

Bilder fra vår forrige New York tur - nam!


Klem fra stolte "storesøster" Hjertelig♥Ps. Nå venter jeg bare på at Tonemor også tør komme med en og annen liten blogg hos meg...hint, hint!

4 kommentarer

09.12.2008 kl.19:17

for en lekker lillesøster du har, du må være stolt av henne...tihihihi;-)

Mamma

09.12.2008 kl.22:55

Utrolig søt jente ho Cathrine-mora..Vi er heldige vi som har slike pene søte og utolig flinke kjekke jenter som deg og Cathrine.. Vi savner dere. Men vi begge mammaene bor også i samme hus og er veldig gode venner og gode naboer gjennom mange år.Bedre naboer kunne vi ikke hadd .Heldige oss. klem fra stolt mor.

-Lillesøster-

09.12.2008 kl.23:59

Og vi har verdens beste mødre!Sterke, flotte, vakre og kjærlige!Stor klem fra Lillesøster, som snart sovner, lykkelig og velvitende om hvor utrolig heldig hun er;-)

Phi

10.12.2008 kl.09:44

Hei ! Nei den ble kjempefin med bildene ,hvordan fikk du dem dit?

Skriv en ny kommentar

Frk. Hjertelig...

Frk. Hjertelig...

35, Oslo

Jeg er Kristiansunds jente, men bor i Oslo og kommer nok til å gjøre det... Her drømmer jeg og tømmer hodet for ting som opptar meg. Det kan fort bli overvekt av interiør, shopping og reise... men plutselig så vandrer tankene rundt til alskens hverdangs gleder og frustrasjoner... Takk for at du tittet innom - du er hjertelig velkommen tilbake! Send gjerne mail: Frk.Hjertelig@gmail.com

Kategorier

Arkiv


Min gjesteblogger og "lillesøster"

cath
Min kjæreste Jørgen

jrgen roma

jrgen 07

Min LilleBjørn & kjæresten Silje

lillebjrnMin NYDELIGE mamma Unni

mamma
Min nevø Tobian og min pappa Asbjørn - stråler...

pappa


Min snille svigerinne Jorunn

jorunn


Meg og min fantastiske storebror Tony

tony og hege


Lille nevø Jonatan - eller Tott om du vil

jonatanPriser jeg er kry for at jeg har fått...

pris 3 og 4

bilde1

pris 2

award1
hits