Tusen takk kjære Ida...

Ida inviterte meg inn til seg i natt og gjett hva jeg fant hos den utrolig festlige, effektive og flittige jenta - jo hun ga meg en pris! Og når jeg får slik en pris fra en av mine favoritter - så blir jeg rørt og veldig kry:)

Jeg kjenner Ida kun fra bloggen hennes. Bloggen, Put It In a Box, er helt rå! Hun har et bilde på toppen som jeg bare digger av henne. Jeg blir kjempe smilende humør og smiler hver gang jeg ser dette bildet. Også skriver hun godt - festlig, kreativt og enkelt... Hver gang jeg er innom henne har hun laget noe nytt. Hun er kreativ og kunstnerisk og ung - også bor hun jo i Bergen hvor min kjære lillebror og kjæresten hans studerer. Noe jeg også er sikker på at er et godt tegn selv om de ikke har møtt hverandre de tre:)

Tusen takk for den fine prisen herlige Ida!


bilde1

"Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET- nærhet i rom, tid og forhold!"Disse bloggerne er usedvanlig sjarmerende og søte,og formålet er å finne og å være venner.De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse.Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet,vil enda flere vennskap ha forplantet seg.Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse!Gi denne utmerkelsen til åtte bloggere,som igjen må velge seg åtte nye.Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres".


 Selv har jeg tenkt litt på hvem jeg skal gi denne flotte prisen videre til og jeg må innrømme at det egentlig er veldig mange jeg gjerne skulle gitt den til som betyr mye for meg og som virkelig stiller opp for meg, men mange av disse vennene, familien, omsorgspersjonene og kjæresten min blogger ikke selv. De besøker meg ofte og skryter og hilser til meg - som jeg setter kjempe høy pris på og egentlig fortjener alle disse en pris tilbake, men siden prisen skal gis til bloggere så må jeg innrømme at jeg har noen favoritter der også så de som får den av meg igjen er selvfølgelig:


♥ Ida i fantastiske Put It In A Box
♥ Cathrine som er min supre gjesteblogger "lillesøster"
♥ Herlige Betina på 17 år
♥ Kusine med favoritt skriving - Phi...
♥ Nye venninne Vibeke i Duften Av Erteblomster
♥ Christina med den fantastiske Låvebutikken i Kristiansund
♥ Min Tones herlige venninne Camilla med Mormors Have
♥ Nye blogg venninne Marit i flotte side Som Mine Dager Er

Dere 8 er alle fantastiske Bloggere som jeg setter veldig stor pris på - så dere fortjener alle sammen å få min fine pris videre fra meg:)

♥♥♥

God andreadvent alle sammen!


Klem fra stolte Frk. Hjertelig ♥


8 kommentarer

Vibeke

07.12.2008 kl.20:09

Du er og blir god du!Nå skulle jeg egentlig inn til deg for å gi deg litt bryllupsinfo også ser jeg plutseligt at du har en flott pris til meg :o)Tusen takk kjære venn, det varmer!Så koselige ord også....Har blitt litt lite blogging de siste dagene fordi jeg driver med oppussing av spisestuen vår, dårlig timing sånn like oppunder jul men det er typisk meg...fnis :o)Jul blir det uansett om jeg blir ferdig eller ikke så jeg stresser IKKE...Skal gifte oss 5 september neste år (har vært sammen i 15 år så jeg sier bare:ENDELIG):o)Kjolen er kjøpt, fant drømmekjolen....Blir sånn rundt 55 gjester tror jeg, har ikke helt oversikt enda.Skal ha en saksofonist, Tore Ljøkjel, til å spille i kirken.Håper at formen blir stadig bedre vennen!Varm klem fra Vibeke

Vibeke

07.12.2008 kl.20:17

Pussig, da jeg kom inn til meg etter å ha vært inne her så hadde du akkurat vært hos meg samtidig...:o)Morsomt!

Phi

07.12.2008 kl.20:54

..........snille du.......takktakk...........men...........ikke så velfortjent................jeg satt å funderte over blogging da vi kjørte til by'n nå istad.........det er rart med det,enkelte bloggere bare treffer midt i hjerterota,sånn som din gjør med meg............også håper jeg at noen kan like det jeg skriver også,men tror nok det kan være litt sært,og mest for spesielt interesserte...............men igjen TUSEN TAKK Hege mi (",) stor klem!

Marit

07.12.2008 kl.22:11

Kjære frøken Hjertelig - for det er det du er ! Takk for alle hyggelige kommentarer, Hege. Du er raus og snill, annet er det ikke å si. Jeg tar imot awarden du gir og er glad og takknemlig. Takkeklem følger!I dag har jeg endelig kjent at energien er tilbake. Det gjør godt, selv om topplokket fremdeles er tett, så er arbeidslysten så absolutt tilstede. Jeg håper og tror jeg er ferdig med alt som heter influensa for denne gang, slik at julen kan forbli sykdomsfri ;-)Ha en fin kommende uke. Vi høres vi vettu.Klem fra Marit

Ida

07.12.2008 kl.22:28

Åh ! Snakk om å bli overrasket ! Jeg er både rørt - overbegeistret og vanvittig lykkelig på engang! Måtte lese innlegget ditt kanskje bortimot ti ganger - før jeg innså at det var meg - det handlet om! Så fantastisk mange vakre ord - jeg blir jo helt blank i øynene igjen atter en gang ! Jeg tror jeg skal skrive ut dette innlegget å henge det på innsiden av skapdøren min - på dårlige dager skal jeg lese det - og bli glad igjen ! Leser stadig vekk innleggene dine - og er innom på besøk opptil flere ganger om dagen ! Det er ikke vanskelig å legge merke til hvor godt du er likt blant venner og familie - noe jeg tror du har mange av - og det overrasker meg overhodet ikke! For ikke å "kjenne deg bedre" enn vi gjør her - så er jeg villig til å vedde begge beina mine på at du er ett av de varmeste, mest omtenksomme og snilleste menneske jeg noen gang har "møtt" ! Kall det gjerne intuisjon - men jeg er sikker! !Tuuuuusen takk Hege for at du deler alle disse vakre ordene med meg - sitter bare å smiler jeg ... :)Håper du får en fantastisk uke, vennen! STOR OG VARM klem fra Ida

Vibeke

07.12.2008 kl.23:00

Ligger en utmerkelse til deg inne hos meg, kos deg med den :o)

Christina

07.12.2008 kl.23:26

Hei!!Så hyggelig av deg da!! Som de andre her sier så er du raus og god!! (akkurat som din mor)Håper det går bra med deg!! Gleder meg til du kommer innom meg!Takk for awarden!Klem fra meg:0)

Camilla K

08.12.2008 kl.17:04

Næmmen, har du sett a gitt!!!?!? Tusen tusen takk, Hjertlige Hege! Du er en av mine favoritter også:) Stooor klem!

Skriv en ny kommentar

Frk. Hjertelig...

Frk. Hjertelig...

35, Oslo

Jeg er Kristiansunds jente, men bor i Oslo og kommer nok til å gjøre det... Her drømmer jeg og tømmer hodet for ting som opptar meg. Det kan fort bli overvekt av interiør, shopping og reise... men plutselig så vandrer tankene rundt til alskens hverdangs gleder og frustrasjoner... Takk for at du tittet innom - du er hjertelig velkommen tilbake! Send gjerne mail: Frk.Hjertelig@gmail.com

Kategorier

Arkiv


Min gjesteblogger og "lillesøster"

cath
Min kjæreste Jørgen

jrgen roma

jrgen 07

Min LilleBjørn & kjæresten Silje

lillebjrnMin NYDELIGE mamma Unni

mamma
Min nevø Tobian og min pappa Asbjørn - stråler...

pappa


Min snille svigerinne Jorunn

jorunn


Meg og min fantastiske storebror Tony

tony og hege


Lille nevø Jonatan - eller Tott om du vil

jonatanPriser jeg er kry for at jeg har fått...

pris 3 og 4

bilde1

pris 2

award1
hits