Tittei fra lillesøster

Dette er spennende og litt skummelt, bortsett fra noen kommentarer på Frk.Hjertelig's nydelig blogg, har jeg aldri i mitt liv selv blogget. Jeg har med stor interesse fulgt Frk.Hjertelig's nydelige blogg, gjerne flere ganger om dagen og ventet i spenning på nye innlegg. Jeg er faktisk i full jobb og med travle dager, men det er så kjempegøy å følge med.

Men hvem er så jeg? Jeg er Hege's lillesøster, iallefall så nært søstre som mulig, uten å dele foreldre.
Vi har vokst opp sammen, via barnehagen, til Fredericiaveien og videre til Oslo. Vi har delt jobber, interesser, sorger og gleder, klær og hårfrisyrer og vært naboer, i Kr.sund, på Torshov og på Skøyen. Vi liker de samme rødtoppene og vi er der for hverandre. Noen ganger ses vi ofte, andre ganger ikke like ofte!
En perfekt balanse, et perfekt vennskap, som tar fram det beste i meg, et vennskap jeg er så vanvittig stolt og glad for å være en del av.

Jeg har fått den ære å skrive litt på bloggen til Hege og da vil jeg benytte anledning til å si det jeg tror dere alle er enige med meg i; Hege, du er nydelig både på innsiden og på utsiden! En hevelse og et blått øye og du er fortsatt like vakker!
Jeg gleder meg til å følge deg hver eneste dag framover! Verdens tøffeste jente!

Hege og jeg har vokst opp med hunder, Raja, Suzi, Cedrik og Nichlas! Og i de siste årene, Benny. Hege var kjent som tante Leverpostei. Ved første møte mellom Hege og Benny ble isen brutt av Heges munn, som luktet av nydelig leverpostei.
Dessverre er ikke Benny her lengre, han fikk et altfor kort, men et innholdsrikt og særdeles godt liv.
Mens Hege har lagt på sykehus har en ny firbeint venn ankommet, som gleder seg til å møte tante Hege, lille Pelle er vår nye røver, et sjarmtroll, som gir utrolig mye glede!

Med jevne mellomrom vil jeg bryte inn på Frk.Hjerteligs blogg, ytre mine meninger, dele noen tanker. Blir jeg en pest og en plage, som lillesøstre noen ganger blir, må dere hviske noen ord til Hege. Sannsynligheten er likevel stor for at dere ikke blir kvitt meg, for som lillesøstre flest vil jeg grine til jeg får viljen min og beholde tilgangen og fortsette å blogge på Frk.Hjerteligs blogg!

-Lillesøster-pellesmall

2 kommentarer

Frk. Hjertelig...

24.11.2008 kl.21:29

Se denne herlig hilsenen fra "lillesøster" og babyen hennes:) Kjempe stas! Klem Frk. H

Marit

24.11.2008 kl.23:39

Det er så godt å høre på samholdet dere imellom. Her snakker vi ekte søskenkjærlighet! Rørende lesing dette. Ta godt vare på hverandre - søstrene Hjertelig ;-)Klem fra Marit

Skriv en ny kommentar

Frk. Hjertelig...

Frk. Hjertelig...

35, Oslo

Jeg er Kristiansunds jente, men bor i Oslo og kommer nok til å gjøre det... Her drømmer jeg og tømmer hodet for ting som opptar meg. Det kan fort bli overvekt av interiør, shopping og reise... men plutselig så vandrer tankene rundt til alskens hverdangs gleder og frustrasjoner... Takk for at du tittet innom - du er hjertelig velkommen tilbake! Send gjerne mail: Frk.Hjertelig@gmail.com

Kategorier

Arkiv


Min gjesteblogger og "lillesøster"

cath
Min kjæreste Jørgen

jrgen roma

jrgen 07

Min LilleBjørn & kjæresten Silje

lillebjrnMin NYDELIGE mamma Unni

mamma
Min nevø Tobian og min pappa Asbjørn - stråler...

pappa


Min snille svigerinne Jorunn

jorunn


Meg og min fantastiske storebror Tony

tony og hege


Lille nevø Jonatan - eller Tott om du vil

jonatanPriser jeg er kry for at jeg har fått...

pris 3 og 4

bilde1

pris 2

award1
hits