En kjempe koselig søndag...

I dag har det vært en kjempe fin dag! Vi sov litt lenge og spiste en lang frokost før pappa, Tony og Bjørn kom med en seng som jeg skal ha på vårt bittelille gjesterom. Utrolig koselig at pappa og begge brødrene mine dukker opp på søndags formiddag på den måten - skulle ønske de alle bodde i nærheten. Dessverre gjør ikke pappa og mamma eller LilleBjørn det! Mormor er også alt for langt unna... (Heldigvis har jeg storebror Tony, Jorunn og småguttene like i nærheten).

MEN i dag har vi vært samlet nesten hele gjengen. Skikkelig deilig. Tenk om alle søndager var slik! Vi har spist på Pannekakehuset og skravlet og bare vært sammen. Jeg er veldig glad for at det snart er jul og enda mer tid sammen. Selv om vi ikke blir samlet alle sammen i år - så blir det i alle fall familiestas

Senga som mennene kom med har fått plass på det bittelille rommet. Jeg har redd den opp og ryddet litt der inne. Allerede nå ser jeg at det blir riktig så koselig. Det gjennstår noen strøk med hvitmaling på skattholdet og bokhylla før det er helt klart (også må jeg flytte på en liten koloni med rot - men det later jeg som om ikke finnes). Dere skal få se bilder når alt er klart.

Vi har også fått inn litt ved. Den ble så rå av å ligge på terrassen - så nå har vi stablet et par sekker foran vinduet. Ganske koselig faktisk - også skaper det en herlig lukt her inne. Det lukter jul:)

Dere får ha ei fortreffelig uke alle sammen!

Klem Frk. Hjertelig ♥


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Frk. Hjertelig...

Frk. Hjertelig...

35, Oslo

Jeg er Kristiansunds jente, men bor i Oslo og kommer nok til å gjøre det... Her drømmer jeg og tømmer hodet for ting som opptar meg. Det kan fort bli overvekt av interiør, shopping og reise... men plutselig så vandrer tankene rundt til alskens hverdangs gleder og frustrasjoner... Takk for at du tittet innom - du er hjertelig velkommen tilbake! Send gjerne mail: Frk.Hjertelig@gmail.com

Kategorier

Arkiv


Min gjesteblogger og "lillesøster"

cath
Min kjæreste Jørgen

jrgen roma

jrgen 07

Min LilleBjørn & kjæresten Silje

lillebjrnMin NYDELIGE mamma Unni

mamma
Min nevø Tobian og min pappa Asbjørn - stråler...

pappa


Min snille svigerinne Jorunn

jorunn


Meg og min fantastiske storebror Tony

tony og hege


Lille nevø Jonatan - eller Tott om du vil

jonatanPriser jeg er kry for at jeg har fått...

pris 3 og 4

bilde1

pris 2

award1
hits