ENDELIG i hus!

For en deilig fredag! Strålende sol og fortsatt litt lys da jeg gikk fra jobb. Ble hentet før klokka fire av Tone. Så kjørte vi mot Sandvika Storsenter. Ut dit var det selvfølgelig KØ, men hva gjør vel det så lenge man sitter godt i en bil og har all verden å snakke om?

Fredager er genialt på Storsenteret. Butikkene er overfylte av nyheter til helgen, men folk kommer ikke før på lørdag... vi hadde nesten senteret for oss selv.

Det var Tone som skulle shoppe - ikke jeg! Men dåg... Første pitstop ble, ikke spesielt overrsakende, Mols. For et paradis! Jeg digger den butikken - og nå bugnet den av jul. Herlige jul! OG jeg, i motsettning til veldig mange andre - elsker julen på denne tiden av året. Jeg er skikkelig klar for julen og nyter alle glass hjerter, julekuler, glitter og silkebånd...

Og se hva jeg endelig fikk kjøpt:

jul
Lykke i ei nydelig, brun bok:)

Det ble enda noen ting i pose. Ei alt for dyr veske (som eg trengte veldig, veldig mye) og litt mer julhemmeligheter - som ikke kan skrives her... Vi nærmer oss tross alt den tiden på året hvor man må holde på flest mulig hemmeligheter... Vanskelig!

Nå skal jeg lage en stor kopp med varm melk og honning (en favoritt om dagen... IKKE spør hvorfor!) og bla litt i boka mi... Skal riktig kose meg!


Klem Frk. Jul ♥

5 kommentarer

Vibeke

01.11.2008 kl.10:47

God morgen :o)Mols er en eneste stor fristelse, den butikken er helt herlig!!!!Høres ut som du har kost deg skikkelig :o)Klem

iden

01.11.2008 kl.17:36

Ah, hørtes ut som en deilig shoppingtur!De der heklelappene er faktisk ikke så vanskelige.. luftmasker og staver er vel det eneste de består av! Bare gi en lyd dersom du er hypp på mønster!!God helg til deg:)

Phi

03.11.2008 kl.23:23

hmmmm....søs....hva ER i den boka??? jeg blir nysgjerrig......fortell....

Hjertelig

04.11.2008 kl.12:54

Ja men... vet du ikke det?! Verdens herligste stemningsbok med juletekster og bilder. Fransk, nordisk herlig interiørstil... Jeg bare elsker den:))Du bør kjøpe den!

Phi

04.11.2008 kl.14:09

nei.....gjør ikke d sjø'.................får se om jeg finner den da....

Skriv en ny kommentar

Frk. Hjertelig...

Frk. Hjertelig...

35, Oslo

Jeg er Kristiansunds jente, men bor i Oslo og kommer nok til å gjøre det... Her drømmer jeg og tømmer hodet for ting som opptar meg. Det kan fort bli overvekt av interiør, shopping og reise... men plutselig så vandrer tankene rundt til alskens hverdangs gleder og frustrasjoner... Takk for at du tittet innom - du er hjertelig velkommen tilbake! Send gjerne mail: Frk.Hjertelig@gmail.com

Kategorier

Arkiv


Min gjesteblogger og "lillesøster"

cath
Min kjæreste Jørgen

jrgen roma

jrgen 07

Min LilleBjørn & kjæresten Silje

lillebjrnMin NYDELIGE mamma Unni

mamma
Min nevø Tobian og min pappa Asbjørn - stråler...

pappa


Min snille svigerinne Jorunn

jorunn


Meg og min fantastiske storebror Tony

tony og hege


Lille nevø Jonatan - eller Tott om du vil

jonatanPriser jeg er kry for at jeg har fått...

pris 3 og 4

bilde1

pris 2

award1
hits