Spot jakt...

Jeg føler at jeg har fått nye øyne når jeg har med meg kameraet mitt. Blir som et lite barn som ser ting for første gang. I helgen er vi i Brumunddal hos Svigers og da har vi god tid til å oppdage plasser (på nytt).

ting og tang 245

Turen gikk fra Domkirkeodden til Kojen. Vi begge var på spotjakt. Jørgen etter kitespots og jeg etter blinkskudd. Vi begge fant det vi ønsket i dag. Jeg var som en hund som måtte lukte på hver en kvisst og Jørgen kitet i Mjøsa for første gang.

ting og tang 261

Jeg har sagt at jeg aldri kommer til å vurdere å flytte til Hedemarken, så alt for langt i fra sjøen! Når folk "dumt" har bydd på Mjøsa - har jeg bare fjyst av "dummhetene", men med dagens vær kunne nesten Mjøsa lure meg. Innsjøen oppførte seg som havet... Og vinden var som hjemme ved havgapet...

ting og tang 268

Om Jørgen tilbyr dette huset med "liksomsjøen" som hagelinje, da skal jeg vurdere muligheten. Og om han attpå til har ei leilighet til Kristiansuns-foreldrene på innelomma - ja da skal jeg jaggu slå til:)

Muligansk Hedemarks Frk. Hjertelig ♥

3 kommentarer

Camilla K

26.10.2008 kl.17:52

Ha ha ha.... Ja, da skulle jeg slått til også. Men det er noe med den friske saltvannsluktenog tanken på alt dyrelivet som lever dypt der nede. Så fine bilder du tar. Jeg trenger et skikkelig kamera!!

Frk. Hjertelig...

27.10.2008 kl.19:13

Ja, det er så artig å gå på jakt med kameraet... Mister tid og sted:)

Birgit

27.10.2008 kl.20:57

Bra Hege!

Dette liker vi. Hamar og Mjøsa er fint!:)

Skriv en ny kommentar

Frk. Hjertelig...

Frk. Hjertelig...

35, Oslo

Jeg er Kristiansunds jente, men bor i Oslo og kommer nok til å gjøre det... Her drømmer jeg og tømmer hodet for ting som opptar meg. Det kan fort bli overvekt av interiør, shopping og reise... men plutselig så vandrer tankene rundt til alskens hverdangs gleder og frustrasjoner... Takk for at du tittet innom - du er hjertelig velkommen tilbake! Send gjerne mail: Frk.Hjertelig@gmail.com

Kategorier

Arkiv


Min gjesteblogger og "lillesøster"

cath
Min kjæreste Jørgen

jrgen roma

jrgen 07

Min LilleBjørn & kjæresten Silje

lillebjrnMin NYDELIGE mamma Unni

mamma
Min nevø Tobian og min pappa Asbjørn - stråler...

pappa


Min snille svigerinne Jorunn

jorunn


Meg og min fantastiske storebror Tony

tony og hege


Lille nevø Jonatan - eller Tott om du vil

jonatanPriser jeg er kry for at jeg har fått...

pris 3 og 4

bilde1

pris 2

award1
hits