En herlig start på dagen...

Bor du i nærheten av Grünergata, har du nok ikke gått glipp av Tim Wendelboes herlige kaffe, men bor du derimot ikke midt på Grünerløkka, er dette stedet du bør oppsøke!

kaffe2 kaffe1 kaffe3

Tim Wendelboe er ikke mer beskjeden enn at de har som mål å være et av verdens beste kaffe brennerier...
Sjekk ut: http://www.timwendelboe.no/index.htm Min dom: ♥♥♥♥♥♥

Kos deg!

Frk. Hjertelig ♥


5 kommentarer

Indianstyle

13.10.2008 kl.17:35

Tim lager helt himmelsk god kaffe me Cloveren sin. Jeg var der i forrige uke med kollegaen min og han fikk ja hva skal jeg si....han kom...i munnen...so to speak.Namnam.

http://www.wired.com/gadgets/miscellaneous/magazine/16-08/mf_cloverles den linken der.

Vibeke

13.10.2008 kl.20:10

Hei :O)Så herlig hilsen du la igjen inne hos meg, tusen takk!Er så "kjedelig" at jeg ikke drikker kaffe, blir sjelven og uggen bare av å drikke sort te så jeg har nok ikke "kropp" for kaffe jeg....Har en favoritt "interiør"butikk på Grünerløkka som heter PURPUR, elsker den butikken :o)Skal bli spennende å høre med deg hvordan du liker studiet fremover.Klem fra en ny venn :o)

Marit

13.10.2008 kl.21:49

Skal til Oslo i starten på november, og da spørs det om vi tar en aldri så liten pit-stop her. Kaffen høres helt utmerket ut, akkurat slik vi liker den ;-)

15.10.2008 kl.17:18

For en blogg!!! Jeg har virkelig kommet til riktig sted og du har truffet spikeren på hodet:)Her var det masse jeg kunne signert på skal jeg si deg. Den beste investeringen for fremtiden (hvis man ønsker at Ikea ska være delaktig...)-er en mann! En sterk en! Jeg kan virkekig ikke tro at jeg fraktet en Bonde skjenk heeelt alene fra Ikea og inn i min bittelille (37kvm) leilighet på Torshov. Siden dette er et "Løkka-innlegg" må jeg bare si at Tim sin cortado er best i verden. Og siden vi nå befinner oss hos Tim med en fortryllende åpenbaring av en kaffedrikk i hånden, går jeg gladelig inn til jentene på Blossom og svir av alt for mange penger. Som du sikkert så er jeg blitt en landens jente med både samboer og englebarn og kommende barn...Men vi er ofte på løkka fordet. Så du hadde avbildet mariskålene fra iittala. De er det jeg som selger;) Ps. Du skriver

forresten veldig bra!;)

Camilla K

15.10.2008 kl.17:20

Glemte å skrive hvem som skriver deg ned... Camilla heter jeg!Tjhii...

Skriv en ny kommentar

Frk. Hjertelig...

Frk. Hjertelig...

35, Oslo

Jeg er Kristiansunds jente, men bor i Oslo og kommer nok til å gjøre det... Her drømmer jeg og tømmer hodet for ting som opptar meg. Det kan fort bli overvekt av interiør, shopping og reise... men plutselig så vandrer tankene rundt til alskens hverdangs gleder og frustrasjoner... Takk for at du tittet innom - du er hjertelig velkommen tilbake! Send gjerne mail: Frk.Hjertelig@gmail.com

Kategorier

Arkiv


Min gjesteblogger og "lillesøster"

cath
Min kjæreste Jørgen

jrgen roma

jrgen 07

Min LilleBjørn & kjæresten Silje

lillebjrnMin NYDELIGE mamma Unni

mamma
Min nevø Tobian og min pappa Asbjørn - stråler...

pappa


Min snille svigerinne Jorunn

jorunn


Meg og min fantastiske storebror Tony

tony og hege


Lille nevø Jonatan - eller Tott om du vil

jonatanPriser jeg er kry for at jeg har fått...

pris 3 og 4

bilde1

pris 2

award1
hits